Irineu Darău, al TREILEA CANDIDAT la șefia USR PLUS: Dă date din sondaje. ”E inadmisibil să fim atât de jos”

foto Facebook Irineu Darău
foto Facebook Irineu Darău

Surpriză în cursa pentru șefia USR PLUS.

Irineu Darău a anunțat, în această dimineață, că intră în cursa pentru șefia USR PLUS, fiind al treilea candidat, pe lângă Dan Barna și Dacian Cioloș. 

Într-o intervenție la Digi24, el a spus că până acum a auzit despre intenții de candidatură și intenții de retragere, adăugând că ”Eu, astăzi, îmi anunț ferm candidatura la președinția USR PLUS. Vin din filiala USR Brașov, am condus această filială mai bine de jumătate din existența ei, este una dintre cele mai performante filiale din țară și vreau să duc principiile aplicate în USR Brașov la nivelul întregului partid”. 

”Vreau să recentrez partidul către fiecare membru” a spus el. Darău a adăugat că ”nu vreau ca doar cei puțini care sunt la conducere să aibă dreptul să aibă șanse la funcții publice, să aibă șanse la creștere pe termen lung”. ”Fiindcă avem un vot universal, mă bazez pe fiecare membru, mă voi adresa lor în următoarele două luni și am încredere că mă vor vota” a continuat Irineu Durău. 

S-a prăbușit USR PLUS? 

Politicianul din Brașov a mai declarat că ”noi, ca partid, nu suntem în cel mai bun punct, scorul acum e aproape la jumătate față de scorul nostru maxim și apropiat de cel din 2016. După 4 ani, după o fuziune și după puțină vreme la guvernare, e inadmisibil să fim atât de jos”. În același timp, el le-a transmis lui Dan Barna și Dacian Cioloș: ”Le arunc mănușa să facem dezbateri reale”. 

”Voi fi un lider al unității, îmi doresc un USR în care să nu mai fie nicio diferență între foștii membri USR și foștii membri PLUS. Îmi doresc, de asemenea, ca până-n 28 august să apară mai mulți candidați” a conchis Irineu Darău, senator USR PLUS. 

Până acum, Dan Barna și Dacian Cioloș își anunțaseră candidatura la șefia USR PLUS. Dacian Cioloș afirmase că speră să intre și alți politicieni din partid în cursă. Însă, se pare că această dorință a lui ar fi, de fapt, un plan de a rupe voturi de la Dan Barna, adică de a-și asigura șefia USR PLUS. 

Vezi și: EXCLUSIV  Ce urmează în USR PLUS, șansă de SURPRIZE! Bulai: E un PIERZĂTOR. Dacă se văd, se bat!

Congresul USR PLUS va avea loc în 2 octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel