IPSO inaugurează astăzi sediul din Timiș (Sânandrei), în urma unei investiţii de 2 milioane euro

[] []

03 sep 2014 / 11:59
Salveaza PDF Comentarii

Astăzi, 3 septembrie 2014, are loc inaugurarea sediului IPSO Agricultură, aflat pe DN 69, Km 10+292, în apropierea localității Sânandrei, județul Timiș. Ridicându-se la valoarea de 2 milioane euro, sediul IPSO Agricultură reprezintă una dintre cele mai moderne investiții din domeniul agriculturii.

Astăzi, 3 septembrie 2014, are loc inaugurarea sediului IPSO Agricultură, aflat pe DN 69, Km 10+292, în apropierea localității Sânandrei, județul Timiș. Ridicându-se la valoarea de 2 milioane euro, sediul IPSO Agricultură reprezintă una dintre cele mai moderne investiții din domeniul agriculturii.

Noul sediu face parte dintr-o rețea de 8 centre regionale principale și 7  puncte de lucru IPSO și oferă soluții complete pentru agricultură: distribuție de mașini și utilaje, piese de schimb și service. În paleta de furnizori se numără mărci variate, de la renumitele John Deere, Manitou și Kuhn la Bednar FMT, Fliegl, Pichon, Perard, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge.

            ”Dorim ca IPSO Agricultură să devină cel mai de încredere partener din piața de profil a zonei de vest din România. Echipa formată din 25 de specialiști foarte bine pregătiți, soluțiile potrivite oricărui fermier, precum și menținerea standardelor înalte de calitate sunt doar câteva dintre atu-urile noastre.”, declară Radu Câmpan, director IPSO Agricultură.

Cu o suprafață de 15.000 mp, noul sediu IPSO Agricultură include o magazie de piese de schimb și un atelier de service cu o capacitate generoasă, care permite reparația simultană a până la 8 utilaje.  

            Unul dintre serviciile speciale ale IPSO Agricultură din Timiș este comanda de piese de schimb în regim de urgență. Astfel, producătorii agricoli pot face comanda până în ora 15:00 a fiecărei zile, urmând ca piesele să fie livrate în 24 de ore. Programul de lucru este între orele 8:00-20:00 de luni până vineri și 8:00-14:00 sâmbăta. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23