Ion Manole: "Ştefan Bănică jr. îi făcea ochi dulci fiicei mele"

stefan-banica ii facea ochi dulci madalinei manole
stefan-banica ii facea ochi dulci madalinei manole

Convins că fiica sa ar fi avut noroc dacă avea lângă ea un bărbat ca Ştefan Bănică jr, Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a dezvăluit recent că la un moment dat artistul i-a făcut ochi dulci fiicei sale. "În perioada în care era în scandal cu Mihaela Rădulescu, Ştefan i-a făcut ochi dulci", a declarat tatăl "fetei cu părul de foc".

După ce a declarat recent că şi-ar fi dorit un ginere ca Ştefan Bănică jr, Ion Manole a făcut noi dezvăluiri senzaţionale. "Mădălina spunea că Ştefan se purta frumos. (...) Poate se şi lăuda ea puţin, dar a fost o perioadă când era el în scandal cu Mihaela Rădulescu şi îi făcea şi puţin ochi dulci, aşa, nu ştiu cum să mă exprim!... Mă rog, nu este treaba mea de părinte!... Şi nici nu trebuie crezut tot ce spune un copil, dar, vă repet, Mădălina îmi spunea că existau perioade când Ştefan îi făcea... ochişori dulci", informează Libertatea.

Acesta a adăugat: "Eu n-o luam în serios şi-i spuneam: «Hai, măi, tată, ţi se pare şi ţie! Aşa se poartă băieţii finuţi: puţin curtezani, puţin cu umor, nu neapărat să vrei să ai o aventură cu o femeie!». Şi ea îmi zicea: «Păi, nu, că n-am nicio treabă cu el!»".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel