Urmărește emisiunea live


"Iohannis a prins gustul lui Băsescu". Tăriceanu, replică BOMBĂ, în DIRECT: Pune un premier de fațadă, o PAIAȚĂ, și reia exact JOCUL

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat, după ce Ludovic Orban s-a autopropus premier, din nou. Ce spune despre planul președintelui Klaus Iohannis și al PNL. 

"Scoaterea din ecuație, în mod forțat, de către Iohannis, a lui Ludovic Orban a slăbit foarte mult la masa negocierilor, PNL-ul. Era normal ca o grupare din PNL să se ridice și să spună: Domnu Iohannis, dumneata nu-ți dai seama ce faci? Dar nimeni de acolo din partid nu are curaj să spună asta, pentru că partidul este preș la picioarele lui Iohannis.

S-ar putea ca Iohannis să vrea să facă următorul lucru, în mod deliberat: Să pună un premier de fațadă, o paiață și să reia exact jocul pe care l-a făcut Băsescu cu Boc. Țineți minte că la acea vreme, Emil Boc era mai mult o mazetă în fruntea Guvernului și s-ar putea că Iohannis să fi prins gustul lui Băsescu, adică să vrea să fie și președintele României, și prim-ministru și ministru pe la două, trei ministere, unde i se pare lui interesant, are serviciile în mână, are procuratura în mână, vrea să schimbe și CCR, deci vrea să devină un atotputernic. Așa crede el că trebuie să conducă", a spus Călin Popescu Tăriceanu, în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel