Influencerul Mario Simenn, adevărul despre scandalurile regizate din online: "Mi s-au oferit tot felul de subiecte, cu anumiți oameni"

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Mario Simenn este unul dintre cei mai cunoscuți și controversați influenceri din România. Acesta a vorbit, de curând, despre cum a ajuns  în această lume și ce probleme a întâmpinat.

Mario se bucură de peste 320 de mii de urmăritori pe TikTok și de peste 100 de mii pe Instagram. Redactorii Radio DCNews au discutat cu el despre online, dar și despre cât de mut îți poate schimba viața acest mediu.

1. Ești unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, vrem să știm cum a fost începutul tău în mediul online?

Începutul meu în mediul online a fost că al oricărui om - neașteptat. Nu știam vreodată că am să ajung ceva mare, ca personalitate. Într-adevăr, personalitatea mea a compensat și am avut un început mai atroce, dacă pot să spun așa. 

2. În tot acest proces al ascensiunii tale, ce ți s-a părut cel mai greu?

În tot acest proces, cred că cel mai greu este să accept părerile oamenilor. Având o imagine bună despre mine și știind cum sunt eu atunci când opresc camera, câteodată ajung să mă îndoiesc de mine pentru părerile oamenilor. 

3. Cum a fost momentul când oamenii au început să te recunoască pe stradă?

Îmi aduc aminte că a fost ceva pe neașteptate. Tocmai mă întorsesem din Republica Cehă (acolo începusem online) și eram destul de cunoscut și, cum am ieșit din bloc, au venit trei fete să facem poză. A fost un sentiment frumos, o validare pe care nu neapărat că o așteptăm, dar aveam nevoie de ea în momentul respectiv.

4. Crezi că oricine poate să activeze în acest domeniu?  

Consider că oricine poate fi creativ, să își arate personalitatea, în schimb trebuie să fie conștient/ă de faptul că s-ar putea să îi fie greu psihic.

Citește mai departe pe radiodcnews.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel