În ce fel este rea Monica Macovei

Au spus despre mine că sunt rea și inumană, se plângea Monica Macovei la România Tv. Nu este adevărat, vreau doar ca statul de drept să se aplice în România...Sunt de acord: acesta este scopul ei în viață. Ca și Băsescu, vrea să facă bine omenirii, începând cu poporul român.

Totuși, uneori, cred că face și mult rău. De pildă, când exercită presiuni asupra medicilor care îl tratează pe Adrian Năstase. Că vrea să-l vadă mort sau măcar arestat pe inamicului șefului ei, e de înțeles. N-aveam nimic împotrivă dacă spunea exact așa: vreau să-l scoateți pe Năstase din spital, pe targă, și să-l băgați la arest. Dar denigrarea medicului Brădișteanu afectează o întreagă categorie profesională, pe de o parte, și publicul, care își pierde încrederea în medici, pe de alta. În plus, jignește inteligența unor ascultători ai declarației: medicul Brădișteanu minte, sugerează Macovei, fiindcă e fost senator PSD. Nu mai contează că Brădișteanu a fost scos de pe liste, de Năstase, în 2004, că nu a avut o activitate politică, din același an etc. Important e că sugestia este făcută de ... un actual europarlamentar PDL, fervent susținător al lui Traian Băsescu.

Cât privește setea de dreptate cu care dna Macovei îi cere demisia lui Ioan Rus, pentru telefonul dat lui Năstase, nu am decât o nedumerire: de ce nu am auzit nici pâs de la dna Macovei când Sorin Blejnar, omul regimului Băsescu, dădea un telefon la Reșița, vineri seara, într-un dosar controversat, cu mult TVA?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel