Ilie Năstase: Prinţul Albert a fost îndrăgostit de vreo 2.000 de Potec

camelia-potec
camelia-potec

Apropierea dintre Albert de Monaco şi înotătoarea Camelia Potec a fost comentată în stil propriu de Ilie Năstase, un cunoscut al Prinţului.

"Nu cred că Albert a fost îndrăgostit de Camelia Potec, pentru că nu s-a căsătorit cu ea. Asta e clar! Eu ştiu că a fost îndrăgostit de vreo 2.000 de Potec, poate de vreo 4.000, dacă îl întrebaţi pe el. El e foarte amabil, în special cu femeile. Normal că a invitat-o la o masă, dar nu cu intenţia să o ...

El e drăguţ cu toată lumea, aţi văzut că era drăguţ şi cu urâta aia, care alerga la 100 de metri (atleta jamaicană Michele Freeman). Aia era mai mult bărbat, nu aţi văzut? Am zis că dacă şi cu asta, gata, nu mai vorbesc cu el".

Declarația lui Ilie Năstase vine după ce, în urmă cu câteva zile, fosta  antrenoare a înotătoarei a declarat pentru un cotidian că Prinţul Albert a curtat-o intens pe Camelia în preajma Olimpiuadei de la Atena, din 2004. Campioana olimpică de la Sydney, înotătoarea Camelia Potec, ar fi putut fi noua prinţesă de Monaco, a anunțat  Doina Sava, fosta ei antrenoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel