Idiocrație. Legea care ne apără de noul curent politic

Până la primăvară numărul copiilor uciși de proprii  părinți îl va depăși pe cel al morților din Colectiv...

Jurnaliștii de investigație, reporterii speciali, detonatorii de înregistrări cu camera ascunsă de colegi în vestiar, toți woodwarzii și bernsteinii moderni sunt în spital. Stau călare pe medici și eventual asistente.

Nu am văzut  anchete la CNADNR sau la primărie, nimic despre jaful  imobiliar care devastează cartiere istorice, nimic despre externalizarea hiperprofiturilor  din  hipercompanii, nimic despre combinațiile tehnocraților ed la guvern (știu că sunt niște îngeri, dar un drăcușor tot și-a băgat coada în afacerea statuii)..Nu le fac proces de intenție, Doamne ferește! Înțeleg că e ca în Ivan Turbinca: Vidma cosește halate albe anul acesta, poate la anul o merge și pe autostrăzi.

Ce m-a mirat, însă, a fost impasibilitatea speculatorilor de emoție sau a comentatorilor cu spume, care se activează de obicei când mor oameni. Nimic în fața tragediei din spitalele de copii. Până acum au murit 10 copilași, până în vârsta de doi ani, din cauza rujeolei. Poate că reușeau să spună două cuvinte, mama-tata, dar sigur nu erau destul de mari să lege propoziții, cum ar fi: Vaccinați-mă, imbecililor, nu vă mai luați după criminala de Știr!

Dacă afacerile vracilor, ale vânzătorilor  de alternative sau campania trendseterilor naturiști  continuă în ritmul ăsta, până la primăvară numărul copiilor uciși de proprii  părinți îl va depăși pe cel al morților din Colectiv.  Nu văd deontologi cerând oamenilor să iasă în stradă, nu văd proteste, mitinguri, nu văd șezători cu zece invitați la talkshow care să dezbată subiectul, de la înălțimea competenței lor în filologie, nu aud nici măcar un jos Ponta care să arate că PNL nu doarme, chiar dacă nu s-a trezit, încă, din anestezie.

Mă rog, asta credeam până aseară, când am revăzut filmul ”Idiocrație”. Omenirea a ieșit, spune acest film, de sub influența selecției naturale. Ca urmare, în timp, se vor înmulți idioții. Legea selecției naturale este singura care i-ar împiedica să domine societatea, dar aceasta nu mai funcționează.

Mie mi se rupe inima de acei copilași condamnați de modă și de fițele părinților la moarte sau la o viață cu handicap. Dacă vorbim de evoluția speciilor, astfel de sentimente nu-și au locul. Părinți suficient de tâmpiți să creadă balivernele de la televizor și conspirațiile de pe net nu au de ce să-și transmită genele mai departe. La fel veganii care își țin copiii fără aminoacizi esențiali,  așa cum ierbivorele își țin puii la propriul nivel, că nu se jenează vițelul dacă îi spui că e prost ca o vacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel