Iată primele fotografii cu Carla Bruni însărcinată - GALERIE FOTO

Prima doamnă a Franţei, Carla Bruni, şi-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă, în vacanţă alături de soţul ei, Nicolas Sarkozy.

Autor: Roberta Cautiş

Îmbrăcată într-o rochie albă scurtă care îi scotea în evidenţă sarcina, Carla Bruni s-a plimbat alături de soţul ei într-o staţiune de pe coastele Mării Mediterane, scrie

Relaxaţi, cei doi au mers îmbrăţişaţi la plimbare prin staţiune, apoi au făcut o baie în mare.

Carla Bruni, în vârstă de 43 de ani, şi Nicolas Sarkozy, de 56, vor avea un băieţel, a declarat în luna mai Jacques Séguéla, un prieten apropiat al cuplului.

Potrivit spuselor lui Jacques Séguéla, cuplul Bruni-Sarkozy dorea să aibă un copil încă de la începutul relaţiei, însă nu a reuşit acest lucru în prima parte a mandatului prezidenţial al lui Nicolas Sarkozy. Însă, atunci când se aşteptau mai puţin, în opinia lui Jacques Séguéla, Carla Bruni a rămas însărcinată, la începutul acestui an.

Tatăl lui Nicolas Sarkozy a confirmat, pentru revista germană Bild, zvonul potrivit căruia cuplul prezidenţial francez aşteaptă un copil. Cu această ocazie, Pal Sarkozy, tatăl preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, spunea că şi-ar dori ca bebeluşul să fie o fetiţă.

Citeşte şi:

Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni vor mai avea un băiat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel