HTC Creative Labs lansează aplicația Zoe (Beta)

HTC anunță crearea unui nou motor de inovație – HTC Creative Labs – și lansarea unei noi aplicații dedicate utilizatorilor de Android 4.4. Noua aplicație de editare video, denumită Zoe, permite utilizatorilor să creeze și să partajeze videoclipuri la o calitate remarcabilă.

HTC anunță crearea unui nou motor de inovație – HTC Creative Labs – și lansarea unei noi aplicații dedicate utilizatorilor de Android 4.4. Noua aplicație de editare video, denumită Zoe, permite utilizatorilor să creeze și să partajeze videoclipuri la o calitate remarcabilă.

Lumea HTC este o lume a oamenilor talentați, creativi și pasionați care au puterea să își imagineze cum pot face viața consumatorilor mai ușoară, mai bogată și, pur și simplu, mai frumoasă. E nevoie ca un utilizator să țină doar câteva momente în mână un HTC One (M8) pentru a realiza că în spatele design-ului și funcțiilor inovatoare ale telefonului se află o echipă în continuă căutare de noi moduri de a-și surprinde fanii.

HTC Creative Labs reprezintă echipa din spatele celor mai importante inovații aduse produselor HTC, printre care experiența Sense 6 sau BlinkFeed. Această echipă localizată în Seattle, San Francisco și Taipei este responsabilă de crearea experiențelor inedite la nivelul întregului portofoliu de produse HTC.

Una dintre cele mai îndrăgite inovații ale HTC Creative Lab, implementate odată cu modelul HTC One (M7), este Video Highlights, aplicație folosită pentru a capta și împărtăși experiențe diverse, de la reuniunile de familie și până la festivalurile de muzică, evenimentele sportive și multe altele.

Cu ajutorul feedback-ului primit din partea utilizatorilor și cu o doză ridicată de insiprație, HTC Creative Labs a recreat aplicația Video Highlights într-o platformă nouă, care are scopul de a împărtăși și remixa experiențele și amintirile filmate cu noul HTC One (M8).

Cum funcționeză Zoe? Să presupunem că un utilizator participă la un festival de muzică, cum ar fi Coachella, împreună cu prietenii săi și marchează experiența prin poze și videoclipuri. Cu Zoe și câteva setări simple poate fi creat cu ușurință un video care să conțină toate momentele cheie, dar și o temă și o coloană sonoră, în funcție de starea de spirit a utilizatorului care apoi poate împărtăși conținutul video cu prietenii din comunitatea Zoe.

Aplicația Zoe este lansată în versiune beta în Google Play, versiunea Zoe 1.0 urmând să fie disponibilă în cursul acestui an.

Despre HTC

Fondat in 1997, HTC Corp. (HTC) este producătorul unei serii de dispozitive mobile multi-premiate, dar și al unor telefoane care au marcat premiere pe plan mondial. Poziționând utilizatorii în centrul atenției, HTC depășește barierele designului și tehnologiei pentru a crea experiențe personale inedite pentru utilizatorii din întreaga lume. Portofoliul de produse HTC include smartphone-uri și tablete propulsate de HTC Sense, o interfață grafică prin care experiența de utilizare este îmbunătățită și simplificată. HTC este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498. Pentru mai multe informații despre HTC vă rugăm să vizitați www.htc.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel