Hotel FM va reprezenta România la Eurovision 2011 - VIDEO

hotel fm
hotel fm

Formaţia Hotel FM cu piesa „Change“ va reprezenta România la Eurovision 2011 după ce a câştigat finala naţională a concursului care a avut loc în noaptea de Revelion. Piesa compusă de Gabriel Băruţă a obţinut un total de 22 de puncte, din care 12 din partea juriului şi 10 de la public. Pe locul doi s-au clasat Distinto, Ianna şi Anthony Icuagu cu melodia „Open Your Eyes“, iar pe trei Mihai Alexandru cu „Bang Bang“, informează Agerpres.

Premiile Selecţiei Naţionale Eurovision au cea mai mare valoare de până acum. Compozitorul melodiei câştigătoare a primit un autoturism de lux, iar interpretul - un trofeu creat de artistul Alexandru Ghilduş.

Votul publicului, care a putut vota la această ediţie doar prin apel telefonic, a contat 50% în clasament, acelaşi procent avându-l şi juriul de specialitate.

În faza naţională a Eurovision 2011 au concurat 13 finalişti respectiv Adi Cristescu, Dalma, Leticia, Silvia Ştefănescu, Blaxy Girls, Claudia Pavel, Laurenţiu Cazan, Dan Helciug, Distinto, Ianna şi Anthony Icuagu, Direcţia 5, Rallsa, Hotel FM, Mihai Alexandru feat B-Body and Soul. Spectacolul a fost prezentat de Paula Seling şi Ovi, ajutaţi din camera verde de Gianina Corondan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel