EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021

Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur retrograd se apropie de o conjuncție cu Soarele.

Berbec

Astăzi vei dori să fii lăsat în pace, să nu fii deranjat nici de colegi, nici de prieteni. Te vei simți epuizat și vei avea nevoie de o pauză.

Taur

Vei duce negocieri pe toate planurile. Colegii îți dau peste cap unele proiecte, iar partenerul vrea mai multă atenție din partea ta.

Gemeni

Să recunoaștem: nu prea îți stă gândul la muncă. Te gândești doar la planurile de weekend. Ce-i drept, conjuncția Mercur-Soare nu te ajută să te concentrezi.

Rac

Vei fi prea sensibil. Colegii vor observa acest lucru și vor încerca să te ajute. Unii membrii ai familiei te plictisesc îngrozitor.

Leu

Vei avea senzația că discuțiile purtate astăzi nu aduc nimic concret sau bun în viața ta. Dar nici nu poți să le eviți pur și simplu.

Fecioară

Dacă nu te vei grăbi, nu te vei mai supăra pe tine din cauza unor cheltuieli. Acestea oricum trebuie făcute, dar nu pe repede înainte.

Balanță

Vei atrage privirile ca un magnet. Recomandarea astrelor este să profiți de acest moment pentru a capitaliza toată popularitatea.

Scorpion

Parcă apropiații și colegii au cerințe prea mari de la tine. Totul ți se pare greu de făcut. Cu greu te vei putea ocupa de sarcinile de la serviciu.

Săgetător

Intrarea lui Venus în semnul tău te va avantaja serios. Dar știi cum este vorba aceea: Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă.

Capricorn

Nu mergi mai departe cu niciun proiect până când nu obții toate aprobările sau validarea șefilor. Deși nu trebuie neapărat.

Vărsător

Te pierzi repede în noțiuni filosofice, principii și valori. În loc să te ocupi de ce este concret, îți place să pierzi vremea cu discuții inutile.

Pești

Vei fi destul de nerăbdător! Astrele îți recomandă să ai grijă. Graba s-ar putea să îți strice unele socoteli la locul de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel