EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 14 mai 2021

Horoscop, vineri, 15 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, vineri, 15 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Jupiter intră astăzi în semnul Peștilor, unde va sta până pe 28 iulie.

Berbec

Va începe o perioadă nemaipomenită pentru a face curățenie în lista de prieteni, atât cea offline, cât și cea online. Și va trebui să accepți ce este toxic în viața ta. 

Taur

Jupiter te invită să îți reevaluezi anturajul și resursele pe care le ai în comun cu alții. De asemenea, este o zi bună să te gândești la planuri de viitor.

Gemeni

Profesional începe o perioadă foarte interesantă. Depinde bineînțeles de tine dacă ești dispus să îndrăznești să ceri mai mult ca niciodată de la viață.

Rac

Dezvoltarea personală va deveni baza pentru atingerea oricărui obiectiv, profesional sau personal. Călătoriile și cursurile te vor schimba enorm.

Leu

Banii vor căpăta o altă imagine în mintea ta. Mai ales banii pe care îi împarți cu rudele sau cu partenerul. Vei căuta idei de investiții sigure.

Fecioară

Jupiter te poate ajuta să îți găsești partener, să te decizi să oficializezi relația în care te afli sau chiar să divorțezi dacă ești nefericit.

Balanță

Vei observa că proiectele de la serviciu se înmulțesc și că dintr-o dată primești mai multe responsabilități. Stilul de viață ți se va schimba.

Scorpion

Nevoia de romantism și afecțiune va crește. Vei căuta să ai o legătură mult mai profundă cu partenerul sau să intri într-o relație. Vei începe să te gândești la copii. 

Săgetător

Vei căuta mai des compania familiei sau a rudelor celor mai apropiate. De asemenea, vei dori să mai schimbi câte ceva prin casă și vei face rost de resurse în acest sens.

Capricorn

Nu trebuie să iei neapărat cursuri de vorbit în public, însă tot va trebuie să fii mai atent la modul în care comunici. Începe o perioadă în care vei gândi diferit. 

Vărsător

Cu siguranță, ți-ai făcut mai multe planuri la începutul anului. Acum este cazul să faci o selecție, sa alegi ce ți se potrivește și să începi să le materializezi.

Pești

Marele Benefic, Jupiter, este chiar guvernatorul tău. Deci va începe o perioadă în care trebuie să ai grijjă ce îți dorești. Vindecarea va fi cheia pentru tot, fizică și emoțională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel