EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 3 iulie 2021

Horoscop, joi, 23 septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 23 septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Sâmbătă, 3 iulie, avem un careu între Marte din Leu și Uranus în Taur.

Berbec

Multe dintre reacțiile tale vor fi total necontrolate. De asemenea, nu prea vei putea planifica nimic. Nu cheltui exagerat!

Taur

Orice moment în care o persoană îți va spune ce și cum să faci îți va crea adevărate stări de disconfort. Învață să pui limite.

Gemeni

Replicile tale vor mai tăioase, ironice sau chiar cinice. Persoanele apropiate se vor simți ofensate, dar prietenii te vor înțelege.

Rac

S-ar putea să simți că o persoană dragă îți forțează mâna în ceea ce privește unele cheltuieli. Verifică înainte a face acuzații.

Leu

Ai energie să faci multe, dar nu ai chef. Parcă ai vrea să petreci cât mai puțin timp în preajma oamenilor, chiar și a celor dragi.

Fecioară

Astăzi te poți baza pe prieteni. Vor fi acolo pentru orice ai avea nevoie. Trebuie doar să lași orgoliul deoparte și să le ceri ceva.

Balanță

Dacă ai putea să nu stai deloc în casă, ar fi perfect. Sau să nu trebuiască să dormi. Vrei să petreci cât e ziua de lungă.

Scorpion

Partenerul vine cu o mulțime de propuneri de petrecere a zilei și îți dă peste cap planurile tale. Veți ajunge la un numitor comun.

Săgetător

Dorul de ducă nu ți-l ia nimeni. Iar astăzi vei fi și dispus să faci eforturi pentru a face orice călătorie una de neuitat.

Capricorn

Copiii vor fi mai rebeli, iar tu vei depune multă energie să îi liniștești. Ar fi bine să eviți să le promiți obiecte scumpe.

Vărsător

Unele rude îți vor da multe bătăi de cap. Încearcă să nu îți strici ziua din cauza problemelor familiei, de care nu ești responsabil. 

Pești

Treburile gospodărești te vor energiza și vor deveni și instrumente de relaxare. Dar fă tot posibilul să nu fii prea strict!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel