EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 26 iunie 2021

Horoscop, luni, 21 septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, luni, 21 septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Venus se pregătește să iasă din semnul Racului.

Berbec

Te saturi repede de stat în casă. Vei încerca să nu îți faci prea mari planuri cu familia. Chiar ai nevoie să ieși să te distrezi.

Taur

Observi că oamenii din jur nu prea îți acordă atenție și vei încerca să găsești diverse metode prin care să îi faci să te valideze.

Gemeni

Vei fi omul potrivit la locul potrivit. Replicile tale ironice îi vor trezi pe ceilalți. S-ar putea să nu suporte așa ușor adevărul.

Rac

Poți da un ultimatum persoanei iubite. Mai ales dacă a promis ceva și nu s-a ținut de cuvânt. Evită cheltuielile mici și dese.

Leu

Ai foarte multe planuri pentru această zi. Norocul tău este că ai energie din plin și că vei găsi persoanele cele mai bune să te ajute.

Fecioară

Vrei să petreci o zi departe de agitație și zgomot. Faci tot posibilul să nu fii implicat în evenimentele și propunerile prietenilor.

Balanță

Astrele îți recomandă să nu îți faci așteptări legate de prieteni, ci mai degrabă să îi suni sau să îi inviți tu în oraș.

Scorpion

Comunicarea cu persoanele autoritare va fi mai deficitară. Nu veți reuși să ajungeți la un numitor comun. Nu te baza pe suspiciuni!

Săgetător

Discuțiile despre bani vor crea multă furie. Mai ales dacă sunt purtate cu partenerul de viață. În general, evită confruntările.

Capricorn

Dacă nu îți zice nimeni să te apuci de treburile casei, poate că ar fi cazul nici să nu o faci. Fă doar ce îți place sau ce trebuie!

Vărsător

Sunt două părți în tine astăzi: una care vrea să iasă și să petreacă și alta care este super plictisită și obosită de chestii superficiale.

Pești

Plictiseala îți va da târcoale astăzi. Astrele îți recomandă să îți amintești pasiunile mai vechi sau să faci ceva total diferit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel