Horoscop rune 1-7 martie. O zodie se pregăteşte de o schimbare MAJORĂ

Captură video. Runele au spus ce le aşteaptă pe zodii
Captură video. Runele au spus ce le aşteaptă pe zodii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 1-7 martie 2021, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

HOROSCOP RUNE BERBEC - Berbecul trebuie să aibă forţă, tărie, să depăşească o săptămână mult mai anevoioasă. Astrele te obligă şi te încurajează să fii puternic.

HOROSCOP RUNE TAUR - Taurul are o săptămână de dispute, de certuri. Este un fel de uragan, el şi ceilalţi. Sfatul runei este: rămâneţi calmi şi evitaţi disputele. Totul se aranjează.

HOROSCOP RUNE GEMENI - O dragoste nouă, curată, fierbinte, pasională.

HOROSCOP RUNE RAC - Răbdare pentru Raci, dacă forţaţi mâna norocului, surprizele plăcutele nu vor mai veni la voi. Aveţi un pic de răbdare şi le veţi rezolva pe toate.

HOROSCOP RUNE LEU - Leul are o săptămână de mesaje, de comunicare. Vorbă multă şi bani puţini săptămâna viitoare.

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ - Intră în dispute, are mici bătălii cu cei din jur. Sfatul runei: Nu vreţi voi să fiţi mai îngrijoraţi? Lucrurile se rezolvă şi renunţaţi la dispute şi bătălii. Toate problemele se vor rezolva, dar fără ton de ceartă, de scandal.

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ - Au chef de schimbare. Ori schimbarea locului de muncă, ori o casă nouă. Poate i se dă ceva în plus. Şanse să schimbe sunt. Schimbări majore. Iar cele mai norocoase dintre Balanţe le pot prinde pe amândouă: şi locul de muncă şi o casă nouă.

HOROSCOP RUNE SCORPION - Scorpionii sunt pregătiţi, săptămâna viitoare, să înceapă o viaţă nouă. Primăvara e cu bani, vin de oriunde. Păi dacă ai bani, cum să nu începi o viaţă nouă? Renaştere pe toate planurile: afectiv, profesional

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR - Săgetătorilor, fiţi atenţi cum abordaţi lucrurile. Este posibil să fiţi obosiţi după o săptămâna mai grea. Săptămâna viitoare, când faceţi un pas, gândiţi-vă de două ori. Aveţi grijă şi de relaţie, şi de bani. Pojghiţa de gheaţă se referă la tot.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN - Mobilizaţi-vă toate forţele să demonstraţi cine sunteţi voi acasă, să vă consolidaţi poziţia în familie, în societate sau la locul de muncă. Nu trebuie să mai trăiască în umbră, în plan secunde. Trebuie să iasă în evidenţă şi să îşi arate toate calităţile. Recunoaştere totală.

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR - Pentru Vărsător există un mesaj dublu: mai relaxaţi-vă un pic şi lăsaţi grijile faţă de o persoană apropiată cum că el e bolnav. Nu are nimic, are o sănătate extraordinară, doar că le e dor de voi.

HOROSCOP RUNE PEȘTI - Când n-are Peştişorul noroc? O certitudine faptul că cineva care se gândeşte la tine, îţi va aduce un cadou nemaipomenit. Cadoul va veni mâine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel