EXCLUSIV  Horoscop, luni, 14 iunie 2021

Horoscop, vineri, 3 septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, vineri, 3 septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Luni, 14 februarie, avem cel de-al doilea careu din 2021 între Saturn din Vărsător și Uranus din Taur. Următorul va avea loc pe 24 decembrie.

Berbec

Va fi una dintre acele zile în care nu suporți când cineva îți spune ce și cum să faci. Vei riposta imediat și îi vei pune la loc pe vinovați.

Taur

La serviciu sunt provocări care te agită serios. Și pare că nici nu ești susținut de colegi sau de șefi. Va trebui să te descurci singur singurel.

Gemeni

Faci față cu greu solicitărilor celor apropiaților. Dar abia a început săptămâna și deja te întreabă de planurile pentru weekend.

Rac

Stai cu grija că nu vei face față din punct de vedere financiar următoarelor provocări din viața ta. Este posibil să exagerezi puțin.

Leu

Te vei simți în putere să faci multe, mai ales pe plan profesional. În ceea ce privește însă planul amoros, este posibil să fie câteva provocări.

Fecioară

Fără să îți propui, este posibil să devii mama răniților oriunde te vei duce. Nu prea vei rămâne cu timp pentru probleme personale.

Balanță

Îți vei da seama că fericirea ta nu depinde de un cont mare în bancă, ci mai degrabă de mici gesturi sau vorbe frumoase din partea apropiaților.

Scorpion

Vei fi pus în situația de a separa serviciul de problemele personale. Și astăzi îți va fi chiar greu, fiind foarte stresat. Dar faci față în momentele de criză.

Săgetător

Dorința de a-ți face mici schimbări prin locuință te va costa mai scump decât te-ai aștepta. Deci poate alegi să mai amâni momentul.

Capricorn

La serviciu, încă te mai ocupi de unele proiecte vechi în loc nerezolvate în loc să faci mai mult ceea ce îți place.

Vărsător

Momentele în care vei fi pus să demonstrezi ceea ce zici nu vor fi puține. Oamenii din jurul tău au nevoie de dovezi concrete și solide.

Pești

Vei relua discuții mai vechi și te vei pierde ușor în detalii. În plus, memoria nu se va comporta așa cum vei avea tu nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel