EXCLUSIV  Horoscop, joi, 24 iunie 2021. Lună Plină în Capricorn

Horoscop, joi, 24 iunie 2021. Lună Plină în Capricorn. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 24 iunie 2021. Lună Plină în Capricorn. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Joi, 24 iunie, avem Luna Plină în Capricorn.

Berbec

Este o zi potrivită pentru a căuta și găsi echilibrul între planul profesional și cel personal. Poate îți vei da seama ce contează cu adevărat.

Taur

Astăzi îți vei da seama de cât de bine te pricepi la sinteză. Volumul de informații este foarte mare și nici nu ai timp să te ocupi de toate.

Gemeni

Astrele îți recomandă să folosești această zi pentru a învăța să negociezi. De altfel, nu achiziționa nimic până nu găsești oferta cea mai bună.

Rac

Îți va fi greu să te conectezi emoțional la partener. Acesta va prefera să fie mai tăcut și retras. Poate aveți nevoie de aceste clipe.

Leu

Trebuie să înveți să îți prioritizezi proiectele profesionale și să înveți să mai renunți sau să mai delegi din ele. Evită să pui la suflet ce zic colegii.

Fecioară

Luna Plină îți activează sectorul exprimării și iubirii de sine. Deci nu este o zi potrivită pentru a o pierde pentru bunăstarea altora.

Balanță

Scopul zilei este acela de a găsi o zonă emoțională de confort. La care să te întorci de fiecare dată când nu te simți bine.

Scorpion

Nicio discuție de astăzi nu va fi una superficială chiar dacă există posibilitatea aceasta. Vei comunica des cu persoane noi.

Săgetător

Vei începe să resimți efectele celor mai recente cheltuieli. Te vei preocupa suplimentar și parcă ai vrea să nu mai pierzi niciun ban.

Capricorn

Toți așteaptă de la tine să fii mai sensbil și înțelegător, dar nimeni nu îți arată sau nu îți explică modul în care să ajungi așa.

Vărsător

Pentru cei cu insomnii, ziua va fi foarte grea. Iar oboseala va fi resimțită de toți. Nu neapărat una fizică, ci mai degrabă una mintală.

Pești

Prietenii trec prin momente grele și au nevoie de sprijin. Te vei strădui să îți faci timp și pentru ei. Poți începe construcția unui vis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel