Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 23 mai 2021

Horoscop, duminică, 3 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 3 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Saturn își începe retrogradarea, iar Mercur face primul careu cu Neptun.

Berbec

Retrogradarea lui Saturn te obligă să îți faci o recapitulare a planurilor făcute de la începutul anului și până acum. Și să decizi dacă merită să le menții pe toate.

Taur

Discuțiile cu prietenii îți vor aduce adevărate revelații referitoare la carieră. Dar nu este cazul să crezi tot ceea ce îți spun, mai ales dacă nu au argumente.

Gemeni

Vei avea tendința permanentă de a demonstra celorlalți ce poți tu să faci. Deși nimeni nu ți-o cere. Vei scoate cuvinte pompoase doar pentru a atrage atenția.

Rac

Te vei întâlni cu persoane din trecutul tău și discuțiile cu ele te vor pune pe gânduri. Este posibil să te năpădească nostalgia și să ai prea multe regrete.

Leu

Saturn te va obliga să vezi relația în care te afli cu alți ochi. Unii mult mai maturi și responsabili. Și dacă nu ești dispus să schimbi ceva, vei trece prin multe provocări.

Fecioară

Deși este duminică, tu vei avea destule treburi. Și nu doar pentru tine, ci cu siguranță și pentru persoanele dragi. Careul dintre Mercur și Neptun îți va aduce confuzie.

Balanță

Vei avea un sentiment constant de nemulțumire și nefericire. Oricât de mult s-ar strădui cei din jurul tău să îți facă pe plac. O plimbare ți-ar face bine.

Scorpion

Nu va fi o zi foarte bună dacă vei alege să petreci prea mult timp în companie familiei. Astăzi, apropiații au darul să te irite, să pună întrebări indiscrete.

Săgetător

Partenerul îți cere să fii mai comunicativ, dar el nu face niciun pas în acest sens. Și nu vei fi dispus să te schimbi doar tu.

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu te bazezi pe nimeni pentru a se ocupa de cumpărături sau de eventuale rezervări la restaurant. Pentru că pot apărea încurcături.

Vărsător

Simți nevoia de a devenit mai serios așa dintr-o dată. Astfel vei reuși să îi indispui pe cei din jurul tău. Îți vor reproșa că duminica este pentru relaxare și distracție.

Pești

Memoria nu va fi prietena ta astăzi. Va fi nevoie să te bazezi pe cei dragi atunci când vei avea de luat o decizie. Evită bârfele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel