EXCLUSIV  Horoscop Chinezesc. Astrolog, previziune despre Schengen și România / video

Sursă foto: Facebook Comisia Europeană
Sursă foto: Facebook Comisia Europeană

Astrologul Nicoleta Ghiriș a spus ce aduce anului Iepurelui de Apă în România.

Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză, a fost invitată la interviurile Spectacola unde a spus cu ce se va confrunta România în anul Iepurelui de Apă:

„E un an de Iepure, cu marcaj pe Tigru, iar energia Tigrului rămâne aici. Harta anului este compusă din Tigru, Șarpe și Iepure și aduce energiile din aceste direcții.

S-ar putea să fim traversați, la fel cum am menționat și anul trecut, de niște pedepse pe nedrept pe care România s-ar putea să le înregistreze. Atunci menționam și perioadele în care se regăsesc. Din păcate, și anul acesta suntem traversați de aceste energii și se pot produce în lunile mai-iunie, august-septembrie, februarie-martie sau noiembrie-decembrie.

S-a observat că am fost pedepsiți pe nedrept cu aderarea în Spațiul Schengen, prin refuzul Austriei, la sfârșit de an.

În următorul an trebuie să dăm dovadă de maximă precauție și ar fi bine să reluăm negocierile din timp pentru a intra în Schengen, pentru că există o foarte mare predispoziție să fim pedepsiți din nou“, a spus astrologul Nicoleta Ghiriș.

La Summitul JAI din data de 8 decembrie 2022, accesul României și Bulgariei în Spațiul Schengen a fost respins de votul negativ al Austriei și Țărilor de Jos. Menționăm că autoritățile olandeze au spus că sunt în favoarea aderării României, dar din cauza faptului că votul pentru cele două state a fost la pachet, Țările de Jos au votat împotrivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel