Horoscop chinezesc 13 martie-12 aprilie, Luna Iepurelui de Metal. Ce e bine să ai în casă, sfaturi esențiale pentru fiecare zodie chinezească

Horoscop chinezesc 13 martie - 12 aprilie/ foto pixabay
Horoscop chinezesc 13 martie - 12 aprilie/ foto pixabay

În perioada 13 martie 2021 - 12 aprilie 2021 suntem guvernați de Steaua Dragostei. Este Luna Iepurelui de Metal, iar astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie vine cu previziunile momentului. 

”Recomand orice culoare de Lemn– verde, olive, sau plante dar și/sau culoare de apă, negru, albastru, violet- albăstrui în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a potența steaua lunară.
 
Luna aceasta este luna Iepurelui de metal. Vom putea auzi despre activități artistice (mai ales cele care se vor desfășură în aer liber) dar și demararea de multe cursuri- online. Recomand o mică pagoda a învățăturii în zona centrală a casei/spațiului de business mai ales pentru cei care au copii la școală sau țin cursuri/au cursuri. Există o încărcătură energetică mare care ne va împinge către a obține bani din activități de conducere și o să observăm că oamenii vor deveni mai pricepuți în a ști  de unde și cum să atragă venituri substanțiale.” a spus Nicoleta Ghiris pentru Spectacola


Astrologul a expus zodiacul chinezesc pentru fiecare zodie pentru luna 13 martie - 12 aprilie: 

Horoscop chinezesc Șobolan: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie a norocului în viitor, care vă poate aduce o creștere, însă nu foarte mare, a oportunităților pe planul carierei (steaua fiind destul de slabă luna aceasta). Aceasta energie însă poate multiplica în sens ușor negativ problemele pe zona de sănătate. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate cu Wo lou sau Medicine Buddha. Există un atac energetic asupra voastră din partea energiei lunare, însă protecția vă poate susține.

Horoscop chinezesc Bivol: Energia care vă guvernează această perioadă este energia pierderilor și a deposedărilor. Pentru voi, o mare protecție o asigură remediile ce diminuează această energie care este asupra voastră. Amuleta rinocer și elefant sunt necesare, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedări, amplificate fiind și de steaua anuală a multiplicărilor. Atenție mărită la deposedări în sfera învățăturii și a examenelor. 


Horoscop chinezesc Tigru: Pentru voi, aceeași energie a pierderilor este prezentă în această lună. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva pierderilor- amuleta Rinocer și Elefant, care trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedări, amplificate și la voi de steaua anuală a multiplicărilor. Atenție mărită la deposedări în sfera învățăturii și a examenelor (pot fi note la care sunteți nedreptățiți sau pierdeți suportul cuiva ca profesor- mentor).

Horoscop chinezesc Iepure: Luna aceasta fiind și luna energetică a voastră, puteți întreprinde niște activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie (din fericire diminuată la voi în sector) ce vă guvernează luna aceasta pe zona îmbolnăvirilor. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, cu Wo lou sau Medicine Buddha.


Horoscop chinezesc Dragon: Energia certurilor vă poate afecta și mai mult activitățile pe care le întreprindeți. Există posibilitatea să pierdeți și bani în încercarea de a vă susține certăreț într-un punct de vedere sau în încercarea de a transmite pe un ton autoritar celorlalți ce au de făcut. Sintagma "Vorba dulce, mult aduce” va trebui să vă însoțească, dacă nu vreți totuși să aveți de suferit pe acest plan și să vă deteriorați relațiile în detrimentul veniturilor voastre. Amuleta mărul roșu sau cei trei gardieni celești să vă însoțească luna aceasta pentru protecție.


Horoscop chinezesc Șarpe: Luna aceasta energia certurilor este și peste semnul vostru și cu steaua 5 galben, asupra voastră, este posibil să aveți unele dispute din privința banilor, ori vor fi oameni care vor critica tarifele impuse de voi, vor comenta foarte mult referitor la ele. Pătrați-vă calmul și băteți în retragere, în loc să vă susțineți vehement punctul de vedere. Nu aveți mare suport să ieșiți victorioși din acestă încercare, mai ales acum. Amuleta măr roșu vă poate diminua/disipa certurile.


Horoscop chinezesc Cal: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de prosperitate, purtați orice activator de prosperitate, amuletă sau pandantiv etc. Toate vor funcționa la capacitate maximă. Veți înregistra prosperitate și faimă, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie să ieșiți victorioși, pentru a atrage cât mai mulți bănuți odată cu faima de care puteți avea parte. Calul poate primi un atac energetic de la energia lunară, însă, cu energia de care dispune, poate combate mici neînțelegeri.


Horoscop chinezesc Oaie: Steaua victoriei este alături de tot ce întreprindeți, mai ales mamele, în orice domeniu puteți ieși victorioase, chiar și în ce întreprindeți în casă. Stindardul victoriei este un remediu bine venit și poate amplifica steaua. Susțineți-vă punctul de vedere luna aceasta. Steaua nu este extrem de puternică luna aceasta în anul de ceartă care vă guvernează, de aici și ideea potrivit căreia trebuie potențată. Senzația va fi de neputință și că nu puteți face mare lucru, că nu vă înțelegeți într-o anumită privință cu cineva.

Horoscop chinezesc Maimuța: Guvernați anul acesta de ceartă și dispute, luna aceasta este singura în care puteți ieși ușor victorioși și vă puteți susține punctul de vedere, însă izbânda se poate lăsa așteptată. La fel și voi, puteți avea senzația luna aceasta de neîmplinire în aplanarea unor conflicte existente. O amuletă de potențare a victoriei vă poate ajuta.


Horoscop chinezesc Cocoș: Energia care vă guvernează este energia stelei ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuletă reprezentativă a acestei stele. Veți primi suport nesperat din partea descendenților. Nu există mare susținere din partea energiei lunare, putând să înregistrați oarece piedici, fiind zodia din opoziție, însă cu cele două stele alături, cea anuală de prosperitate și cea lunară, puteți întâlni oameni care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți un ajutor divin.


Horoscop chinezesc Câine: Există o stea a succesului scăzut asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor se anunță în sfera patriarhului unei case, diverse neplăceri raportate la acesta. Pot exista deposedări de sănătate, de bănuți sau legate de lipsa de susținere a unui mentor bărbat, fie el șef sau prieten. Nu disperați, va trece luna și auspiciile vor reveni cât de cât la normalul anului. Protecție împotrivă acestei stele, este MAXIM recomandată, iar amuleta pagoda celor cinci elemente este cea recomandată. Puteți fi predispuși la accidente cu metale- dacă lucrați cu ele, mai mare atenție, să nu vă tăiați.


Horoscop chinezesc Mistreț: Steaua 5 galben vă guvernează și pe voi și aceeași energie de deposedare amplificată de steaua accidentelor poate face ca în această luna să pierdeți susținerea unui profesor bărbat, a soțului, a tatălui etc, însă puteți fi și deposedați de oportunități sau loc de muncă. Protecție mărită și prin remedii împotriva stelei- amuleta pagoda celor cinci elemente- trebuie să vă însoțească. Și voi puteți fi predispuși la accidente cu metale- dacă lucrați cu ele mai mare atenție, să nu vă tăiați.

Vezi și: Ce zodie ești în Horoscopul Chinezesc. Șobolan, Bivol, Cal? Lista zodiilor, pe ani

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy