Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop 31 mai 2023. Daniela Simulescu: Mercur se apropie de un careu cu Lilith. Să avem grijă la acest lucru / video

Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik

Daniela Simulescu vine cu horoscopul zilei de miercuri, 31 mai 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne prezintă horoscopul în format video, de la ora 09.00, Facebook și Youtube DC News.

Venus petrece ultimele zile în semnul Racului. În curând va face și un trigon cu Neptun. Putem folosi în continuare acest tranzit prin a ne căuta în mod activ liniștea, a ne ocupa de confortul locuinței sau prin a ne apropia de familie. Trebuie să avem grijă totuși la cuvinte. Mercur se apropie de un careu cu Lilith și s-ar putea să fim mai ironici. 

Berbec

Vei fi mai atent la nevoile celorlalți. Ai nevoie de validare și alegi să te consulți cu cei dragi. Evită cheltuielile superficiale. 

Taur

Cuvintele tale sunt convingătoare și poți profita de acest atu. Astrele îți recomandă să te faci mai prezent, și acasă și la serviciu. 

Gemeni

Simți că oamenii nu te bagă în seamă așa cum ți-ai dori. Dar, mai bine, îți pui întrebarea de ce ai nevoie de asta. 

Rac

Vei încerca să păstrezi un echilibru serviciu-familie, dar va fi nevoie de mult efort pentru că nu va depinde doar de tine. 

Leu

Ai face bine să eviți discuțiile contradictorii cu șefii sau persoanele cu autoritate. Se lasă cu scandal și mulți nervi consumați. 

Fecioară

Insiști foarte mult asupra unor detalii și astfel întârzii unele proiecte. De fapt, îți este frică de asumare și mai ai nevoie de timp. 

Balanță

Astrele îți recomandă să te bazezi pe intuiție, mai ales când este vorba de schimbările de pe plan profesional. 

Scorpion

Partenerul poate spune lucruri mai răutăcioase, dar să știi că nu o face intenționat. Poate trece printr-un moment mai greu. 

Săgetător

Este una dintre acele zile în care chiar nu mai ai chef să depinzi de nimeni. Faci tot posibilul să te descurci de unul singur. 

Capricorn

Te dai peste cap pentru toate problemele altora, dar de tine uiți complet. Ai nevoie de măcar o pauză de odihnă. 

Vărsător

Ba vrei să stai mai mult pe acasă, ba vrei să ieși mai mult. Reproșurile nu își au rostul astăzi. Încearcă să fii mai blând cu tine. 

Pești

Vei fi tentat să alegi unele scurtături. Astrele îți recomandă să verifici orice propunere și să nu dai prea mult din casă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel