EXCLUSIV  Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Gemeni: Apar situații neprevăzute. E o forfotă foarte mare în plan social, prietenii vin și pleacă

FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.

„Pentru Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni, Mercur, guvernatorul vostru, intră în semnul Taurului, de unde va și retrograda, doar că intră într-o zonă care nu vă priește, în Casa a douăsprezecea și careul cu Pluto. Să știți că vă declanșează mâine tot felul de stări. Nu înțelegeți ce e cu aceste stării; oamenii vă scriu și ziceți: „nu mă simt bine, nu mă simt în apele mele”. Toate astea deși probabil aveți un serviciu, o familie, poate vă permiteți să vă și răsfățați din când în când. Efectiv e săptămâna aceea în care să vă gândiți la nemurirea sufletului; o să vă puneți mai multe întrebări existențiale. Stați așa și vă gândiți la nemurirea sufletului... și aveți tot felul de idei, de scenarii. Dar atenție! Mare, mare, mare atenție! Scenariile din capul vostru nu sunt și realitate. E adevărat că Mercur intră într-un semn de Pământ, dar intră în Casa a douăsprezecea - vin niște chestiuni de acolo, iar voi nu știți să le interpretați. Recomandarea mea este ca săptămâna ce urmează să nu vă încredeți foarte mult în ceea ce vă vine în cap. Mai așteptați!

Luna plină la voi se va petrece pe Axa 5-11. E o forfotă foarte mare în plan social, prietenii vin și pleacă, unii vă plac, alții nu vă mai plac. Cei care aveți copii s-ar putea să fiți anunțați că s-a întâmplat ceva la școală cu cei mici. Apar situații neprevăzute. Se mai întâmplă ceva, cu Mercur în casa a douăsprezecea aveți foarte mult pesimism. Dacă aveți de luat decizii importante, nu le luați pe cele care ar putea să vă facă cel mai mult rău. Trebuie să vă dați seama care e cel mai mic rău”, a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel