EXCLUSIV  Horoscop 22 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Un nativ este pus pe flirt azi

Sursă foto: Unsplash (Hanna Morris)
Sursă foto: Unsplash (Hanna Morris)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BERBEC

E clar că e vorba de învățare la tine astăzi. E vorba de stat cu tine, cu pixul în mână, de notat un workshop, un atelier, un podcast sau să citești o carte, să porți o discuție cu o persoană importantă și să îți notezi lucrurile cele mai importante de acolo. Să ai și o atitudine pregătită să primească și nu o atitudine de ”eu le știu cel mai bine”. Ascultă, chiar dacă știi ceva, s-ar putea să nu știi niște elemente finuțe de ici-colo. 

Horoscop TAUR

Banii, de astăzi vorbiți numai de bani, oricum la voi contează numai banii. Vorbim foarte mult de planuri, de ce facem de sărbători, unde mergem în vacanță, câți bani ne trebuie pentru școala celui mic, câți bani ne trebuie să decorăm casa. Astăzi trebuie să discutați, mai alea cu acea conjuncție Mercur - Venus, Venus guvernatorul vostru, să vorbiți despre câți bani vă trebuie și aveți încredere că poate dacă nu aveți banii necesari, o să vină, dar important e să aveți un plan și o discuție. 

Horoscop GEMENI

Eu în locul vostru aș sta într-un flirt total azi, într-un joc al seducției și nu neapărat într-un mod peiorativ, ci efectiv să râd, să glumesc, să mai înțep, să mai fac o ironie, să mai am o replică. Nu neapărat să am ceva cu persoana respectivă, dar să mai validez unele cunoștințe, să văd dacă mai merge jocul seducției. Astăzi o să faceți un ping-pong permanent de vorbe. 

Horoscop RAC

Multă muncă, multe cheltuieli, multe liste, liste de cumpărături, liste cu ce aveți de făcut. Ziua are doar 24 de ore pentru voi, dintre care vreo opt ore trebuie să le dormim, că așa e sănătos, mai trebuie să muncim câteva ore și restul, ce rămâne, trebuie să împărțiți pentru toată lumea. Astăzi trebuie să faceți foarte multe într-un program foarte scurt, dar să știți că vă iese. 

Horoscop LEU

Eu m-aș plimba prin magazine azi, dacă aș fi în locul vostru. Sau dacă nu prin magazine, atunci online. Aș căuta reduceri azi, efectiv nu trebuie neapărat să cumpărați, deși casa a cincea vorbește de răsfăț, de cheltuieli anapoda, dar azi e bine să vă bucurați pur și simplu.

Horoscop FECIOARĂ 

Vorbiți cu partenerul despre ceva ce contează în casă. Uite, poate ar trebui să schimbăm centrala sau balconul nostru nu este foarte ok. Asta în primul rând, iar în al doilea, luați legătura cu oamenii cu care nu v-ați mai auzit de mult. Cine știe ce mai aflați de pe ici-colo. 

Urmărește emisiunea integrală AICI:


                                                                                                                                       

Începe Sezonul Săgetătorului. După Venus și Mercur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică și astrologică care va începe pe 21 decembrie, odată cu Solstițiul de iarnă și intrarea Soarelui în Capricorn. Când vine vorba de sezonul Săgetătorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc! Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Vom învăța să vedem viața ca pe o aventură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel