EXCLUSIV  Horoscop 14 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativul care face legături azi. ”Sunteți un liant”

Sursă foto: Pexels (RODNAE Productions)
Sursă foto: Pexels (RODNAE Productions)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Voi îi faceți pe ceilalți să nu știe ce decizie să ia. Voi sunteți un factor, voi declanșați anumite indecizii, anumite nehotărâri și asta pentru că poate e nevoie ca cineva din mediul apropiat să se mai gândească la decizia respectivă, chiar dacă voi sunteți factorul de indecizie. Exact asta ajută la întreaga situație. Sună ciudat, dar cam așa se întâmplă din când în când, să fie cineva nehotărât și să te facă să pui la îndoială decizia pe care o vrei, să îi mai acorzi timp și într-un final să fie bine. 

Horoscop SCORPION

Bine ar fi să vă bazați mai mult pe muncă, pentru că altfel, relația cu partenerul poate să fie nu tocmai pe placul vostru. Decât să vă chinuiți partenerul acasă, mai bine munciți ca să vă consumați energia, să depuneți efort, iar seara, când ajungeți acasă, să vedeți persoana iubită într-un mod real, concret, obiectiv, nu cu poveștile pe care le fabricați pentru că nu vă simțiți în siguranță. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Voi legați oamenii, este una din zilele când voi puteți face conexiuni, faceți networking. O să ziceți ”uite, eu îl știu pe ăsta, îi fac cunoștință cu ăsta”, legați grupuri. Sunteți un liant, unul nemaipomenit zilele acestea. 

Horoscop CAPRICORN

Nu ar strica să nu discriminați. V-aș recomanda din tot sufletul să fiți mai conservatori, mai tradiționaliști pe alocuri. Zilele acestea, dacă interacționați cu anumite persoane la locul de muncă, care sunt din anumite zone, din anumite minorități, din anumite grupuri, nu discriminați. Discriminarea făcută zilele acestea vă aduce multe deservicii. Aveți o părere, dar nu trebuie să le facă rău celorlalți părerea respectivă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Uitându-mă la ziua aceasta, între noi fie vorba, totul ar porni de la propria persoană. ”Vor ăia să mă duc mai repede la serviciu, n-o să mă duc mai repede la serviciu, vor să fac ore suplimentare, nu vreau să fac ore suplimentare, vor să fac mai mult azi la serviciu, nu vreau să fac mai mult la serviciu”. Săgețile vin, dar voi puteți să le întoarceți la fel. Acțiune și reacțiune!

Horoscop PEȘTI

Navigație! E una din zilele acelea în care navigați. Nu e nimic concret, nu puneți punctul pe ”i” la absolut nimic, dar navigați. La serviciu navigați, în relație navigați, sunteți așa, plutiți, ca pe o barcă, așa. Mai sunt din când în când valuri, dar nu sunt nici foarte puternice, nici foarte adânci, n-au putere mare. Azi sunt foarte puține neliniști și zilele ce urmează n-o să mai curgă așa.

Atenție dacă ești Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător

”Netrebnicul de Mercur retrograd își va face mendrele până pe 2 octombrie. Până pe 23 septembrie în Balanță (semnul relațiilor, negocieri), după care în semnul Fecioarei (muncă, ajustări). Ce se va întâmpla? Trecutul se (re)actualizează. Update-uri peste update-uri. Din alea care apar când îți este lumea mai dragă” atrage atenția astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

În același timp, special pentru această zi, marți, 13 septembrie 2022, astrologul notează: ”Chiar dacă nici astăzi nu există un aspect specific pe cer, vreau să îți reamintesc faptul că ne confruntăm cu al patrulea careu Saturn-Uranus. Nu se va perfecta, adică nu va fi la grad perfect. Dar asta nu înseamnă că nu vom resimți aspectele sale. Mai ales cei care au în astrograma natală marcaj de semne fixe: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel