EXCLUSIV  Horoscop 11 octombrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zboară banii de la o zodie. Pe cine sprijină Mercur în Balanță foarte mult

foto pexels/ Horoscop 11 octombrie
foto pexels/ Horoscop 11 octombrie

Horoscopul zilei vine cu schimbări pentru toate zodiile. 

Astăzi, 11 octombrie 2022, suntem influențați de două aspecte astrologice, respectiv de intrarea lui Mercur în Balanță și de un trigon Soare-Saturn. Dacă astăzi simțiți că lucrurile merg înfrânat, nu vă îngrijorați, nu e vina voastră, nici a celor din jur, ci a contextului astral dat de trigonul Soare-Saturn. Cu Mercur în Balanță, suntem poate mai diplomați, dar, în același timp, și mai evazivi. 

Ascultă horoscopul zilnic atât la zodie, cât și la ascendent. 

Horoscop Berbec 11 octombrie 2022

Mercur se mută în casa a șaptea, ceea ce înseamnă că te va face disponibil să-l asculți și pe ceilalți și cum Soarele face trigonul cu Saturn din casa a 11-a chiar nu vei mai avea impulsurile bine cunoscute. 

Horoscop Taur 11 octombrie 2022

Mercur se duce în casa a șasea și simți nevoia să lămurești anumite proiecte, subiecte, de la locul de muncă. Vei insista, mai mult ca niciodată și chiar vei discuta, vei întreba, vei trimite mail-uri și-ți va face bine. Nu lua o decizie înainte de a te documenta despre subiect. 

Horoscop Gemeni 11 octombrie 2022

Trecerea lui Mercur în Balanță îți priește, te sprijină foarte mult. E bine să știi să Mercurul te va încuraja să-ți planifici momente de plăcere, de bucurie. 

Horoscop Rac 11 octombrie 2022

Mercur se mută în casa a patra. Vor fi reluate anumite discuții cu familia, poate unele plăcute, poate unele neplăcute. Le vei conduce într-un mod mai matur, mai neconflictual. 

Horoscop Leu 11 octombrie 2022

Mercur se mută în casa a treia și vei convinge ușor pe toată lumea. Procesezi informațiile mai grele și-i ajuți pe toți din jurul tău să înțeleagă. 

Horoscop Fecioară 11 octombrie 2022

Mercur se mută în casa a doua, a banilor. Oricum cheltuieli vor fi destul de multe la tine în perioada următoare. Te vei îndoi de o mie de ori de aceste cheltuieli.

Vezi mai mult în video: 

Pe 11 octombrie, Mercur se va întoarce în semnul Balanței, de unde și-a început retrogradarea pe 2 octombrie. Până pe 29 octombrie, când planeta comunicării va păși în semnul Scorpionului, cu toții vom fi nevoiți să negociem ceva. Să folosim cele mai alese cuvinte. Să nu luăm o decizie până când nu suntem siguri că ambele părți au de câștigat. Este posibil să facem curățenie și în vocabular, să ne dăm seama că nu obținem nimic cu furie și injurii. Dreptatea va fi pe buzele tuturor. Dar și nevoia de validare la tot pasul. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur te va ajuta să iei unele decizii legate de relațiile în care te afli, amânate de ceva timp. Întâlnirile cu foști parteneri, prieteni, oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, nu vor mai fi la fel de neplăcute până acum. Va fi mai multă claritate atunci când va trebui să semnezi diferite acte. 

Taur/ Ascendent în Taur

Cu Mercur din nou în casa a 6-a, te vei preocupa în mod excesiv pentru binele altora. Încerci să îi faci pe ceilalți bine uitând de tine. Îți vei da seama că nu prea ți-ai pus creativitatea la muncă. Nu este cazul să te implici în discuții despre viața personală la serviciu.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Îți priește această perioadă. Mercur, guvernatorul tău, se duce în casa a 5-a, fapt ce te face să discuți mai mult despre plăcerile, dorințele și ideile tale. Creativitatea nu trebuie lăsată să zacă. Discuțiile cu copiii vor fi mai dese și te vor epuiza.

Citește continuarea pe astrosens.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel