EXCLUSIV  Horoscop 11 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care a crezut în promisiuni orbește. Îți vei da seama cât ai greșit!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Marcelo Chagas)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Marcelo Chagas)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Zilele acestea sunt foarte importante din punct de vedere astrologic! Mercur devine staționar în Taur, iar Jupiter va fi la grad anaretic în Berbec. Aparent, viața se desfășoară ca de obicei, dar de fapt ne pregătim de unele evenimente memorabile. 

BERBEC

Pe parte financiară, ţi-ai făcut nişte planuri. Deja ai cheltuit nişte bani pe care nu îi aveai şi acum te-ai trezit fără. Trebuie să iei de colo, să pui de colo, să cârpeşti, să reanalizezi bugetul, veniturile, să vezi de unde faci rost de alţi bani.

TAUR

Eşti ţinut pe loc. Ai nevoie ca lucrurile să se desfăşoare într-un anumit ritm, să fie totul lent, metodic. Vei avea senzaţia că nu se mişcă nimic în viaţa ta, dar adevărul este că tu nu eşti dispus să faci acest lucru.

GEMENI

Ceea ce visezi noaptea nu înseamnă că se va întâmpla în timpul zilei. Ce visăm are o altă simbolistică şi nu ceea ce credem noi sau ce găsim pe tot felul de site-uri. Verifică de fiecare dată orice informaţie pe care o primeşti.

RAC

S-ar putea să te bazezi prea mult pe nişte oameni şi întrebarea este de ce o faci? Întrebarea este, de fapt, ce te faci tu dacă unul dintre oamenii din schema asta a ta nu mai reacţionează la fel sau nu mai este la fel de disponibil? Învaţă să te adaptezi, de la minut la minut.

LEU

Ți s-au făcut promisiuni, le-ai crezut şi vine un moment în care îţi dai seama că nu ştii ce a fost în capul tău. Pe moment, s-ar putea să te blamezi. Fii mai blând cu tine!

FECIOARĂ 

Evită pe cât posibil discuţiile acestea despre subiecte importante, pentru că s-ar putea să te irite părerile celorlalţi, pentru că s-ar putea să nu poţi purta discuția pe un ton neutru. S-ar putea să te enervezi. Evită!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel