HORNBACH: Cum amenajează românii camerele copiilor

  În prima lună a anului, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează o expoziţie specială în toate magazinele şi oferă variante complete de decorare a dormitoarelor pentru cei mici.

  În prima lună a anului, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează o expoziţie specială în toate magazinele şi oferă variante complete de decorare a dormitoarelor pentru cei mici. 

„Şi anul acesta gama de produse adresate camerei copiilor a fost completată cu articole noi care se potrivesc ultimelor tendinţe în materie de amenajări interioare. Astfel, punem la dispoziţia părinţilor tapet de hârtie, fototapet, decostickere, perdele, covoare şi tablouri cu motive atractive pentru copii, cât şi pentru adolescenţi”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit acestuia, când vine vorba de amenajarea camerei copiilor, părinţii pun foarte mult accent pe decorarea pereţilor încăperii. În acest sens, specialiştii Hornbach recomandă atât vopsirea, cât şi aplicarea tapetului, menţionând că ambele variante sunt la fel de sănătoase. Mai mult, în ultima perioadă s-a observat o creştere semnficativă în achiziţionarea decostickerelor, disponibile la Hornbach în cea mai variată gamă de modele.

În ceea ce priveşte coloristica aleasă de părinţi, reprezentantul Hornbach a subliniat că nuanţele deschise şi culorile vesele rămân în topul preferinţelor, iar în cazul modelelor, decoraţiunile din colecţia Disney au, în continuare, cea mai mare atracţie.

Pe lângă gama de vopseluri şi tapete din hârtie pentru copii, Hornbach dispune şi de o serie de decoraţiuni interioare potrivite atât camerelor de băieţi, cât şi celor de fete. Astfel, părinţii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de oglinzi, perdele, covoare şi corpuri de iluminat.

„Considerăm că gama produselor pentru copii din magazinele noastre cuprinde toate articolele necesare amenajării unui astfel de proiect. Mai mult, pentru toţi cei care au nevoie de ajutor în alegerea materialelor, culorilor sau chiar referitor la instrucţiuni de montaj şi curăţare a produselor, consilierii noştri le stau la dispoziţie”, a mai spus reprezentantul companiei.

În cadrul acestei expoziţii magazinele Hornbach organizează şi o serie de activităţi pentru micii vizitatori. Aceştia vor putea lua parte la demonstraţii privind aplicarea corectă a şabloanelor cu diverse motive.

 

Ce flori de interior preferă românii

Tot pe parcursul lunii ianuarie, pasionaţii de botanică vor putea admira şi achiziţiona flori dintr-o colecţie de peste 250 de plante de interior, pornind de la ghivece mici cu plante decorative, până la plante cu dimensiuni de 2 metri înălţime.

„Prin această expoziţie ne dorim să oferim cumpărătorilor o variantă de a menţine în casă prospeţimea specifică unei plante naturale”, a subliniat Mugurel - Horia Rusu.

Potrivit analizelor Hornbach, românii preferă în casele lor plantele verzi cu dimensiuni între 100-120 cm. Printre cele mai îndrăgite sunt Cupressus Wilma, Hedera Helix, Nephrolepis Green Ladz, Zamioculcas, Calathea Mix, Dieffenbachia Compacta, Dracaena şi Ficus Elastica.

În cazul birourilor, unde se preferă plantele care purifică aerul, clienţii pot alege din cele peste 30 de articole puse la dispoziţie. Dintre acestea, soiuri precum Calathea Mix, Dracaena, Hedera Helix sau ficuşii sunt pe primele locuri în topul plantelor preferate de cumpărători pentru spaţiile de birou.  

Pentru anul acesta, specialiştii Hornbach recomandă plantele exotice asiatice, precum Bonsai, Ficus Ginseng şi Bambus. De asemenea, pentru cei care beneficiază şi de o grădină şi doresc achiziţionarea unei plante pe care, ulterior, o pot muta în mediul exterior, oferta Hornbach este la fel de variată, propunerea consilierilor fiind Helleborus Niger, o plantă decorativă şi rezistentă la temperaturi scăzute.

De asemenea, clienţii  Hornbach  beneficiază şi de garanţia creşterii plantelor, acestea având o  calitate ridicată. Astfel, în cazul reclamaţiilor îndreptăţite, banii sunt returnaţi sau produsele sunt înlocuite, pe o perioadă de 12 luni, pentru arbuşti, tufe, copaci sau trandafiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel