Hans Kristian Rausing a trăit cu cadavrul soţiei în casă

Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Marii Britanii, Hans Kristian Rausing,  a fost arestat, luni, bănuit ca ar fi direct implicat în moartea soţiei sale, Eva.  Acesta se pare că a stat cu cadavrul soției  câteva zile în casă, până la sosirea anchetatorilor.

Englezul se afla deja în custodia poliţiei pentru posesie ilegală de droguri când anchetatorii au găsit-o pe soţia sa, fără viaţă, în reşedinţa lor din Londra.

Pe măsură ce Scotland Yard avansează cu ancheta în cazul morţii soţiei miliardarului Hans Kristian Rausing, detalii absolut şocante ies la lumină despre viaţa cuplului din ultimele luni.

Se pare că Hans Kristian Rausing a trăit cu cadavrul soţiei, Eva, câteva zile în casă, înainte ca acesta să fie descoperit de poliţie. Aceasta este una din ipotezele anchetatorilor.

Hans Kristian Rausing este moştenitorul companiei de ambalaje alimentare Tetra Pak, ce valorează aproape 6 miliarde de euro. Hans şi Eva locuiau într-un conac de 16 milioane de euro.

Un prieten, care i-a vizitat recent pe cei doi soţi, a spus că ei trăiau practic doar în două camere din casa cu zeci de încăperi, iar acestea erau transformate într-un “cuib de droguri”.

În ultimele luni, cuplul s-a retras din viaţa publică, cei doi soţi trăind izolaţi. Când ieşea din casă, Hans Rausing folosea uşa din spate a conacului. Din oameni plini de viaţă, strălucitori, care afişau fericire şi banastare, soţii Rausing s-au transformat în nişte epave.

Examinarea post-mortem nu a stabilit cauza decesului Evei Rausing, iar rezultatele analizelor toxicologice vor fi cunoscute în câteva zile. Pe trupul femeii nu au fost găsite urme de violenţă, iar deocamdată, soţul nu este suspectat, mai ales că cei doi soţi erau cunoscuţi pentru devotamentul total pe care îl aveau unul faţă de celălalt.

Hans a fost internat într-o clinică de dezintoxicare.

Miliardarul a cunoscut-o pe Eva într-un centru de dezintoxicare şi are patru copii cu aceasta. Averea familiei Rausing depăşeşte cinci miliarde de lire sterline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel