Urmărește emisiunea live


Surpriză după condamnările din fotbal în cazul lui Gică Popescu

agerpres_6976037
agerpres_6976037

Arestarea greilor din fotbal a produs un adevărat cutremur, dar condamnarea lui Gică Popescu a uimit pe toată lumea cu atât mai mult cu cât acesta a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria țării noastre.

Gicu Balaci, președintele echipei Dunărea Calafat, face apel la foștii marii sportivi pentru a-l sensibiliza pe Traian Băsescu în vederea acceptării cererii de grațiere. Din punct de vedere legal, cererea de grațiere nu este posibilă pentru că un astfel de act poate să fie făcut fie de persoana arestată, fie de familia acestuia.

”Gică Popescu a fost o mândrie pentru România, iar acum nu putem să-l lăsăm în închisoare. Dunărea Calafat dorește să strângă semnături pentru a-l salva pe Gică Popescu. El este un brand pentru noi, dar acum este în închisoare. În decursul zilei de joi, noi vom vorbi cu familia să vedem ce putem face”, a spus Gicu Balaci la România TV.

Gică Popescu are parte de susținerea multor oameni, un fost fotbalist de la Steaua alegând să intre în greva foamei după aflarea deciziei din ”Dosarul Transferurilor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel