Google renunță la producerea  seriei Pixel 3a

Google a anunțat că  nu mai produce smartphone-urile Pixel 3a și Pixel 3a Xl.

Compania a confirmat acest lucru pentru publicația Android Police. Cei care își doresc un astfel de model nou trebuie să se grăbească, deoarece stocurile sunt deja epuizate în mai multe magazine, inclusiv în varianta americană a Google Store. Modelul este greu de găsit și în România, mai ales în varianta Pixel 3a XL cu carcasă de culoare albă.

Familia Pixel 3a a fost lansată în mai 2019 ca o alternativă mai ieftină la seria Pixel 3. Smartphone-urile au aceleași camere ca vârfurile de gamă, dar vin fără rezistență la apă, încărcare wireless și cu carcasă realizată din policarbonat. Chipsetul este și el din categoria mid-range, modelul Qualcomm Snapdragon 670. Totuși, smartphone-urile sunt bine optimizate și oferă performanțe foarte bune. Mai mult, au autonomie excelentă a bateriei și rulează Android pur, mereu la zi cu actualizările.

Telefonul a fost mai bine primit pe piață decât ruda lui mai scumpă, Pixel 3. Aceste modele accesibile au ajutat Google să vândă mai multe smartphone-uri anul trecut. În 2019, compania a livrat 7,2 milioane de telefoane, cu 52% mai multe decât în 2018. Cererea a fost mare pentru aceste dispozitive în SUA, Japonia și Europa de Vest, scrie descopera.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel