GOOGLE DOODLE 18 decembrie. A început NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ

GOOGLE DOODLE 18 decembrie. Google a pregătit o surpriză pentru luni, 18 decembrie 2017 - un Doodle special cu niște pinguini și papagali foarte simpatici. Numărătoarea inversă până la Crăciun este în plină desfășurare, fiind o chestiune de zile până când vom deschide cadourile și vom da startul sărbătorilor festive.

GOOGLE DOODLE 18 decembrie. Și pentru că spiritul de sărbătoare se răspândește în întreaga lume, Google a marcat începutul sărbătorilor de iarnă printr-un Doodle foarte simpatic pe data de 18 decembrie 2017.

GOOGLE DOODLE 18 decembrie. Imaginile interactive și animate conțin pinguini și papagali care se pregătesc să petreacă împreună ziua cea mare.

GOOGLE DOODLE 18 decembrie. În primul desen animat afișat pe pagina de pornire a motorului de căutare din toată lumea, vedem că pinguinii își împachetează valizele pentru o călătorie la prietenii lor, papagalii.

GOOGLE DOODLE 18 decembrie. Apoi, în cea de-a treia imagine, vedem o fotografie cu pinguinii și papagalii din vacanță și cadouri cu zilele 18, 25, 31 și 1.

[citeste si]

GOOGLE DOODLE 18 decembrie. Google ne sfătuiește să ținem aproape pentru că în perioada următoare vor urma și alte peripeții ale prietenilor pinguini și papagali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel