Giulia le-a povestit ascultătorilor Magic FM despre vacanța în Grecia

Giulia Anghelescu și trupa Bere Gratis au fost vineri invitații Lianei Stanciu și ai lui Raul Brebu în studioul Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică.

Artiștii au participat, împreună cu realizatorii Magic FM, la rubrica Bătălia Hiturilor, în cadrul căreia au susținut două piese ce au fost mai apoi votate în direct de către ascultători.

„A apărut ideea de a colabora cu o fată care să fi fost prezentă și la începuturile Bere Gratis. Am făcut un 'casting' pe o hârtie și am hotărât să fie Giulia”, a povestit Mihai Georgescu despre colaborarea trupei Bere Gratis pentru piesa „Două inimi”.

„Videoclipul este foarte haios, are foarte mulți tineri, este foarte colorat”, a mai spus Mihai.

Realizatorii Magic FM au întrebat-o pe Giulia dacă a fost în vacanță în Caraibe. „Mi-aș fi dorit, dar nu am fost. Știu că pare, dar n-a fost să fie, din păcate. N-am fost decât până în Grecia cu copilul”, a mărturisit ea, precizând că a fost în Corfu.

„Antonia e la mare momentan. După cum arată mama, bănuiesc că e în Vama Veche, cu niște prieteni”, a adăugat ea, făcând aluzie la propria vestimentație. „Are și ea turban roșu”, a spus Giulia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel