Urmărește emisiunea live


Gina Pistol, noi dezvăluiri despre Smiley. Detaliul care a salvat relația lor: Acum îmi vine să plâng

Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu
Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu

Gina Pistol a făcut noi dezvăluiri despre relația sa cu Smiley.

„Eu tot timpul am arătat că sunt un om puternic și nu am nevoie de mici chestii. Într-o dimineață, aveam filmări de ziua mea. (n.r. Smiley) mi-a pregătit o surpriză a doua zi. În living era un cvartet de coarde. Cântau melodiile mele preferate. Plângeam cu muci la nas, sunt urâtă când plâng. A fost atât de frumos! La începutul relației, când nu aveam eu răbdare, pentru că eu trebuia să știu clar care e următorul pas, așa funcționam eu ca om, era ceva care-mi spunea ai răbdare. Și acum, uitându-mă în urmă, înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Andrei e fix omul acela de care eu aveam nevoie. Acum îmi vine să plâng...”, a spus Gina Pistol, la podcastul „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu.

De asemenea, Gina Pistol a povestit și cum a început relația lor de iubire. „Noi vorbeam, ne recomandam filme, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri, îl făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț (n.r. găluște cu prune), nu cu doi, cu unul. (...) Vrei să-ți fac? Când mă întorc în București, îți fac", i-a transmis Gina Pistol, care a povestit și cum a decurs prima întâlnire dintre cei doi. „I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni! El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio. Ascultam toate albumele lui Depeche Mode și mâncam gomboți.”

„Andrei este foarte echilibrat. Gândește o decizie înainte să o spună. În schimb, eu sunt opusul lui. El are o maturitate. Facem șapte ani anul viitor. Se împacă foarte bine cu felul meu de a fi. Nu știu dacă am spus-o vreodată, dar, înainte să încep relația cu el, mă gândeam dacă o să găsesc pe cineva care să fie ca mine, un om fain, un om simplu. Aveam o discuție cu Dumnezeu și îi ziceam să fie om bun, înainte de toate, și să fie bun pentru mine. Și uite că a fost bine”, a mai zis Gina Pistol.

Smiley, moment emoționant cu fiica lui, Josephine

Smiley își găsește liniște acasă, lângă fiica lui. Recent, Gina Pistol i-a fotografiat pe cei doi într-o ipostază emoționantă, lângă brad, în timp ce juratul de la „Vocea României” o ține în brațe pe Josephine.

„Fără cuvinte…”, a scris Smiley la descrierea fotografiei postată pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel