Gerard Depardieu scapă de acuzațiile de viol

Ancheta pentru violuri şi agresiuni sexuale care l-a vizat pe actorul francez Gerard Depardieu, deschisă în urma unei plângeri depuse în august 2018, a fost clasată marţi, au anunţat surse de pe lângă Parchetul din Paris, relatează AFP.

"Numeroasele investigaţii realizate în cadrul acestei proceduri nu au făcut posibilă caracterizarea infracţiunilor denunţate în toate elementele lor constitutive", potrivit parchetului.

O plângere a fost depusă la sfârşitul lunii august la Brigada de Jandarmerie din Lambesc de o tânără actriţă şi dansatoare, în jurul vârstei de 20 de ani. 

Ea a susţinut că a fost "abuzată sexual de două ori" de actorul Gerard Depardieu, "în marja unei repetiţii informale pentru un spectacol de teatru", preciza atunci cotidianul francez Le Parisien. 

Autoarea plângerii a susţinut că faptele s-au petrecut în reşedinţa pariziană a lui Gerard Depardieu, între 7 şi 13 august. 

Parchetul din Aix-en-Provence a deschis imediat o anchetă preliminară, dar s-a recuzat apoi în favoarea Parchetului din Paris, care a încredinţat investigaţiile poliţiei judiciare.

Această plângere formulată împotriva starului francez a fost făcută în contextul unui val de acuzaţii similare care au vizat celebrităţi din mai mai multe domenii, dar mai ales din cinematografie, în urma dezvăluirilor din octombrie 2017 al căror protagonist a fost producătorul american de film Harvey Weinstein.

În februarie, după nouă luni de anchetă, Parchetul din Paris a renunţat la ancheta privind acuzaţiile de viol formulate de o actriţă în vârstă de 30 de ani împotriva regizorului francez Luc Besson.

Vezi și: Gerard Depardieu, audiat într-o anchetă de viol şi agresiuni sexuale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel