Funcțiile Telegram pentru care vei plăti

Fotografie creată de PhotoMIX Company, de la Pexels
Fotografie creată de PhotoMIX Company, de la Pexels

Aplicația de mesagerie va taxa în curând pentru unele emoji și stickere de reacție, ca parte a unei opțiuni premium.

Ce este Telegram?

Telegram este o aplicație de mesagerie instantanee, una dintre cele mai utilizate alături de  Facebook Messenger, WhatsApp, Signal și Instagram Direct .

S-a născut din ideea lui Pavel Duro, un tânăr antreprenor rus și fost student al Universității de Stat din Sankt Petersburg, împreună cu fratele său Nikolai. Printre altele, frații Durov au fondat și rețeaua de socializare rusă VK (VKontakte).

Anul nașterii Telegram datează din 2013, cu patru ani mai târziu decât concurentul său direct WhatsApp. Pavel Durov știa că pentru a avea succes va trebui să propună ceva diferit, așa cum a făcut de fapt.

În ultimii câțiva ani, numeroși utilizatori au abordat Telegram pentru că au fost dezamăgiți de căderile aplicațiilor concurente. Un alt factor important de luat în considerare este securitatea WhatsApp, care a fost atacată în repetate rânduri de detractorii săi, care împing mult asupra controversei legate de componența imperiului Zuckerberg (WhatsApp, Instagram, Facebook).

Aplicația pare să testeze apele pentru o altă modalitate de a genera venituri. Cea mai recentă versiune beta a aplicației iOS include emoji de reacție și stickere pe care utilizatorii le vor putea debloca numai dacă se abonează la Telegram Premium, un serviciu care nu este disponibil momentan.

Așadar, oricine selectează aceste stickere sau emoji în versiunea beta este îndemnat să se alăture Telegram Premium, relatează Android Police. Se pare că utilizatorii care primesc una dintre reacțiile premium nu o vor vedea până nu se înscriu și ei.

Nu se știu încă alte detalii despre Telegram Premium

Compania nu a anunțat oficial serviciul. Fondatorul Pavel Durov a menționat clar necesitatea ca aplicația de mesagerie să facă bani. În decembrie 2020, el a anunțat că Telegram va începe să difuzeze reclame pe canalele publice anul următor. El a adus la cunoștință, de asemenea, planurile de a adăuga funcții premium destinate utilizatorilor care vor să plătească, cum ar fi întreprinderile.

Rămâne de văzut ce formă ia Telegram Premium sau chiar dacă compania va lansa, de fapt, funcții plătite pentru utilizatorii obișnuiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel