EXCLUSIV  Frumoșilor, luați-vă și de pomana electorală care ucide!

Cei care vor o țară ca afară sper că au ieșit deja în stradă. Că au scris bannerele cu ”MAI, demisia” (pentru că nici măcar frumoșii nu știu cum îl cheamă pe ministrul de Interne). Cu ”Jos Ponta”, ”Jos Cioloș”, pentru că nu au dat OUG să oprească măcelul de pe șosele.

La Colectiv au murit câteva zeci. Pe șosele mor câteva mii, în fiecare an. Iar cei cu #vremotarcafara o să pună placa: dacă aveam autostrăzi, dacă nu se fura, nu erau atâtea victime. Erau mai multe. Carnagiul de sâmbătă s-a produs pe o autostradă. Nu pentru că România n-ar fi ca afară: uite că drumul era. Ci pentru că unii români se poartă ca înăuntru.

De la Vama Borș, încolo, strivești pedala de podea o singură dată. După care vinzi mașina să-ți plătești amenda. În retardata Serbie, mașina vitezomanului se confiscă, e considerată armă a crimei, chiar dacă nu ai făcut accident, pentru că și intenția se pedepsește.

Ia să vezi lupul dacic cum pune coada jos și merge în coloană, cu turma de oi, de la Szeged până la feribotul din Calais.

Tinerii, frumoșii, haștagiștii lui vremotaracaafara, sar cu picioarele, rup cu colții tastaturii beregata politicienilor care dau ”pomeni electorale”. Dar pomana pe care o încasează ei zilnic, când bagă cheia în contact și piciorul în accelerație, aia nu se pune? Pomana pe care v-o dau tacit politicienii, toți, care nu au  curaj să introducă amenzile de afară n-o înjură nimeni.

Adică, omul frumos, liber și mustind de anti-corupție pleacă de acasă chitit să încalce legea, dar vrea și el o pomană: să nu-i ia prea mult, să fie amenzile  micuțe-micuțe, ca prețurile de la Catena. Să-și permită amenda, să circule ca înăuntru cu mașina lui ca afară.

Sau poate mă înșel și următorul miting va fi pe A1, cu pancarte și cu peturi, să batem în asfalt și să strigăm împreună: Viteza ucide!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel