FORBES: Lady Gaga a detronat-o pe Oprah Winfrey! A devenit cea mai influentă celebritate din lume

lady gaga
lady gaga

Cântăreaţa Lady Gaga s-a clasat pe prima poziţie în topul celor mai influente celebrităţi din lume, publicat miercuri de revista Forbes, depăşind-o pe câştigătoarea de anul trecut, renumita realizatoare de televiziune Oprah Winfrey.

Lady Gaga, al cărei nume adevărat este Stefani Germanotta, a avansat patru poziţii faţă de anul trecut , pentru a urca pe primul loc în topul anual alcătuit de editorii revistei Forbes, intitulat The Celebrity 100, transmite Mediafax.

Acest top măsoară "puterea" de care dispune o vedetă, în funcţie de câştigurile realizate în ultimele 12 luni, expunerea de care se bucură în presa scrisă, online, radio şi televiziune, dar şi popularitatea pe reţelele de socializare.

Citeşte şi:

Lady Gaga şi Madonna sunt verişoare

Potrivit editorilor Forbes, Lady Gaga a câştigat în ultimele 12 luni aproximativ 90 de milioane de dolari, are 32 de milioane de prieteni pe Facebook şi peste 10 milioane de admiratori pe Twitter.

Oprah Winfrey, care va pune capăt, săptămâna viitoare, emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", după 25 de ani de difuzare, a coborât pe locul al doilea în topul din acest an, cu venituri estimate la 290 de milioane de dolari.

Starul pop canadian Justin Bieber, în vârstă de 17 ani, cel mai tânăr dintre vedetele incluse în topul Forbes, a debutat pe poziţia a treia , cu venituri de 53 de milioane de dolari obţinute din concerte şi vânzările de bilete pentru documentarul său "Never Say Never".

Pe poziţia a patra s-a clasat trupa irlandeză U2, cu venituri de 195 de milioane de dolari, iar cântăreţul britanic Elton John ocupă poziţia a cincea, cu venituri de 100 de milioane de dolari

Potrivit Forbes, aceste cifre reprezintă estimări şi se referă la veniturile realizate de vedete în perioada 1 mai 2010 - 1 mai 2011.

Următoarele poziţii din Top 10 au fost ocupate, în ordine, de jucătorul de golf Tiger Woods (75 milioane de dolari), cântăreaţa country Taylor Swift, trupa rock Bon Jovi, producătorul şi prezentatorul britanic de televiziune Simon Cowell şi jucătorul american de baschet LeBron James.

Printre vedetele incluse în premieră în "The Celebrity 100" se află cântăreaţa Katy Perry, pe locul al 12-lea, regizorul britanic Christopher Nolan, pe locul al 47-lea, şi actriţa americană Natalie Portman, pe locul al 75-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel