Florin Popescu: M-au demis că n-am răspuns la telefon lui Flutur

Florin Popescu, demis, luni, de la conducerea PDL Dâmbovița, a susținut, într-o intervenție telefonică, la postul B1 TV, că a fost sancționat pentru că a refuzat să-i răspundă secretarului general al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur.

După ce conducerea centrală a PDL a decis dizolvarea Biroului Permanent Judeţean al PDL Dâmboviţa şi numirea lui Liviu Negoiţă preşedinte interimar, în locul lui Florin Popescu, pe motiv că nu funcționează organizația, fostul lider al filialei susține că alta este explicația unei astfel de decizii.

"Îl respect pe domnul președinte Vasile Blaga și respect ceea ce a făcut și ceea ce-și dorește să facă PDL acolo. Nu m-a sunat. M-a sunat acum vreo trei săptămâni, nu am putut să-i răspund că eram la spital, l-am sunat eu după aceea și am discutat cu dânsul. În ceea ce-l privește pe dl. Flutur - eu am fost la Revoluție ca să fiu un om liber. Vorbesc cu cine vreau și cu cine nu vreau, la telefon. Cu dl. Flutur nu mai discut la telefon".
"Mă demiteți că nu i-am răspuns la telefon lui Flutur", a reproșat Florin Popescu secretarului executiv al PDL, Mircea Toader, invitat în emisiunea de la B1 TV. "Nu există niciun articol în Statut care să vă permită să mă demiteți că nu am răspuns la telefon. Mă demiteți că nu i-am răspuns la telefon lui Flutur. Nu-i răspund!", a spus Florin Popescu.

Nemulțumit de faptul că filiala nu a fost chemată să își susțină punctul de vedere la BPN al PDL, Florin Popescu a comentat ironic că sunt simple coincidențe faptul că, săptămâna trecută, Cristian Preda a fost suspendat temporar din PDL, iar conducerea PDL Dâmbovița, care a susținut moțiunea Elena Udrea la alegerea conducerii partidului, a fost dizolvată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel