Apare un film biografic despre viaţa şi cariera lui Amy Winehouse

Facebook Amy Winehouse
Facebook Amy Winehouse

La Hollywood se lucrează la un film biografic despre viaţa şi cariera regretatei artiste Amy Winehouse. 

Un lungmetraj despre regretata cântăreaţă britanică Amy Winehouse este în lucru, în regia lui Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey"), a anunţat compania de producţie şi distribuţie Studiocanal, informează marţi Reuters.

Intitulat "Back to Black", filmul va fi centrat pe viaţa şi muzica artistei câştigătoare a şase premii Grammy, care a murit din cauza intoxicaţiei cu alcool în locuinţa sa din nordul Londrei la 23 iulie 2011.

Winehouse, care s-a luptat cu probleme cu băutura şi drogurile mare parte din cariera sa, avea 27 de ani la momentul decesului.

Scenariul este gata. Se caută actriţa din rolul principal



"Studiocanal se pregăteşte să realizeze 'Back to Black'. Proiectul avansează, cu Sam Taylor-Johnson antamat pentru a regiza lungmetrajul despre viaţa şi muzica lui Amy Winehouse", a indicat compania, adăugând că scenariul filmului a fost scris.

"'Back to Black' este realizat cu sprijinul total" al reprezentanţilor lui Amy Winehouse.

Sam Taylor-Johnson a regizat primul film "Fifty Shades of Grey" - adaptare după trilogia de succes "Fifty Shades" a autoarei E. L. James -, drama "A Million Little Pieces", precum şi mai multe episoade din serialele de televiziune "Gypsy" şi "Solos".

Moartea prematură a lui Winehouse, considerată una dintre cele mai talentate cântăreţe ale generaţiei sale, cu hituri precum "Rehab" şi "Back to Black", a zguduit lumea muzicii.

Viaţa artistei a inspirat mai multe documentare, cel mai recent fiind narat de mama sa. Acesta a fost difuzat la BBC în Marea Britanie în 2021 pentru a marca 10 ani de la decesul cântăreţei.

Un documentar din 2015 intitlat "AMY", despre Winehouse, i-a adus regizorului Asif Kapadia un Oscar, deşi la acea vreme tatăl cântăreţei, Mitch Winehouse a catalogat producţia drept înşelătoare şi a declarat că familia artistei s-a disociat de film.

Potrivit site-ului specializat Deadline, căutarea actriţei care o va portretiza pe Amy Winehouse în noul film va începe săptămânile următoare, scrie Agerpres.  

Joker revine. Joaquin Phoenix rămâne în rolul principal, iar Lady Gaga e în cărți pentru rolul lui Harley Quinn

Speculaţiile că Harley Quinn ar apărea în film au apărut pentru prima dată la suprafaţă pe 7 iunie, după ce regizorul Todd Phillips a postat coperta scenariului pe Instagram.

Joaquin Phoenix îl va interpreta pe maleficul personaj, iar a face din „Joker 2” un muzical este o altă lovitură îndrăzneaţă a lui Phillips.

Potrivit lui Variety, filmul Joker lansat în 2019 a obţinut încasări de 1 miliard de dolari la nivel mondial şi două premii Oscar.

Toate celelalte detalii despre „Folie à Deux” rămân secrete, aşa că nu este clar dacă Gaga va contribui şi cu muzică compusă de ea la proiect.

Dar actriţa din filmul „A Star Is Born” din 2018, premiat cu un Oscar, ar putea să o joace pe Harley Quinn. Harley Quinn s-a dovedit a fi un personaj durabil pentru Warner Bros. Margot Robbie a jucat rolul de trei ori, în „Suicide Squad” din 2016, „Birds of Prey” din 2020 şi „The Suicide Squad” din 2021.

Filmele lui Phillips fac parte dintr-un alt univers separat de restul filmelor DC Extended Universe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel