FCSB şi Rapid vor putea juca pe Stadionul Arcul de Triumf

Ministerul Tineretului și Sportului va prelua Stadionul “Arcul de Triumf” / foto: @companianationaladeinvestitiisa - FB
Ministerul Tineretului și Sportului va prelua Stadionul “Arcul de Triumf” / foto: @companianationaladeinvestitiisa - FB

Ministrul Novak afirmă că FCSB şi FC Rapid vor putea juca pe Stadionul Arcul de Triumf.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipele de fotbal FCSB şi FC Rapid vor putea evolua pe Stadionul Arcul de Triumf în funcţie datele disponibile din calendarul competiţional al noii arene.

"În afară de FCSB, mai avem o cerere şi din partea clubului Rapid. Chiar acum lucrăm la calendarul competiţional pe Stadionul Arcul de Triumf şi în curând îl vom face şi public. Deci dacă e loc, cu siguranţă sunt bine veniţi. Ieri am discutat pe marginea calendarului, aşa că zilele astea avem rezoluţia şi dacă e liber se poate juca", a spus Novak.

Acesta a menţionat că MTS va fi întotdeauna un partener al Federaţiei Române de Rugby.

"În sfârşit, a fost inaugurat stadionul Arcul de Triumf (n.r. - cu meciul de rugby România - Argentina, scor 17-24). După foarte multe neînţelegeri, poveşti şi neîncredere în noi, iată că am reuşit să inaugurăm acest stadion cu un meci foarte frumos. Felicit Federaţia Română de Rugby că a reuşit să organizeze acest meci şi trebuie să ştie că suntem alături de ei... Vom fi un partener şi îi vom ajuta pentru dezvoltarea rugby-ului", a precizat ministrul.

Stadionul Arcul de Triumf, realizat de Compania Naţională de Investiţii în cadrul proiectului organizării la Bucureşti a Campionatului European de fotbal, a reprezentat un motiv de dispută între Federaţia Română de Rugby şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

FRR a susţinut că arena care a costat 37 de milioane de euro trebuia să îi revină în folosinţă gratuită pentru 49 de ani, aşa cum prevăd documentele semnate înainte de predarea fostului stadion pentru modernizare. De partea cealaltă, MTS a precizat că a preluat stadionul în administrare pentru ca acesta să fie folosit de toate disciplinele sportive, nu doar de rugby, transmite Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel