EXCLUDERI din PNL. Doi politicieni, dați afară: De nepermis!

Irina Constantin / 08 ian 2019 / 15:50 Salveaza PDF Comentarii
Ludovic Orban - președinte PNL
Descriere foto: Ludovic Orban - președinte PNL

Doi politicieni au fost excluși din PNL. 

PNL Vaslui anunță că-n 4 ianuarie au fost excluși din partid doi politicieni:  

”Domnul Tamaş Ciprian Robert a fost radiat din rândul membrilor PNL Vaslui. (...) Reamintim că începând cu aprilie 2017, domnul Tamaş Ciprian Robert a încălcat în repetate rânduri atât Statutul Partidului Naţional Liberal cât şi Codul Etic.

Domnul Cain Dan Liviu a fost exclus din rândul membrilor PNL,(...) Domnul Cain Dan Liviu a încălcat în mod grav Codul Etic al PNL, aducând injurii şi jigniri conducerii Judeţene a PNL Vaslui şi, Art. 25 din Statutul PNL, refuzând să pună în practică, cu disciplină şi responsabilitate, toate hotărârile şi deciziile organelor de conducere ale partidului la nivel judeţean, din rândul cărora făcea parte şi votând alături de PSD.

În şedinţa din 4 decembrie 2018, a BPJ Vaslui, domnul Cain Dan Liviu a fost sancţionat cu suspendarea pe o perioadă de 1 an a unor drepturi şi prerogative în interiorul PNL, din cauza unor derapaje de comportament grave. Din păcate această sancţiune nu a îmbunătăţit comportamentul domnului Cain Dan Liviu în calitatea sa de membru PNL.”

PNL acuză ”un grup de 3-4 persoane” că atacă constant PNL Vaslui, ”din interior și exterior”. 

De nepermis, în anul electoral 2019

”Într-un an electoral 2019, foarte important pentru viitorul politic al României, PNL Vaslui nu mai poate tolera un astfel de comportament în rândul membrilor săi. Considerăm că aceste atacuri au un singur scop, slăbirea organizaţiei PNL Vaslui în detrimentul altor partide politice şi introducerea neîncrederii în rândul membrilor de partid. Asigurăm cetăţenii că în rândul PNL Vaslui există resurse umane valoroase care muncesc zi de zi pentru a schimba în bine, un judeţ cu oameni din ce în ce mai necăjiţi, condus dintotdeauna de PSD.” conchide PNL Vaslui. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22