Exatlon 2018. Ei sunt primii concurenți ai noului sezon

Exatlon
Exatlon

Silvia Stroescu, campioană olimpică la gimnastică, și Mirel Drăgan, multiplu campion la Kempo, vor face parte din echipa Faimosilor, în cel de-al doilea sezon „Exatlon", care va începe în această toamna, la Kanal D.

Silvia Stroescu, campioană olimpică la gimnastică, și Mirel Drăgan, multiplu campion la Kempo, vor face parte din echipa Faimoșilor, în cel de-al doilea sezon „Exatlon", potrivit wowbiz.ro.

„Exatlon", reality-ul revoluționar, care a impus un nou trend în piață TV din România și a redeschis apetitul românilor pentru competiție sportivă, aruncă în luptă nume grele ale sportului românesc.

Au adus medalii României și și-au făcut fericiți compatrioții în nenumărate rânduri, iar acum vin să își dovedească, încă o dată, în fața întregii țări, valoarea sportivă și umană. Silvia Stroescu, campioană olimpică la gimnastică, și Mirel Drăgan, multiplu campion național, european și mondial la Kempo, vor concura în echipa Faimosilor pe traseele complicate din Republica Dominicană. 

Ce a zis Silvia Stroescu

„Am urmărit primul sezonși am remarcat că este o emisiune care promovează sportul și valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, în această competiție. Consider că este o adevărată provocare, atât din punct de vedere al aptitudinilor, al pregătirii fizice, cât și din punct de vedere al confortului cotidian. Va trebui să îmi demonstrez mie însămi că mă pot adapta la condiții diferite de efort și de conviețuire. Îmi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele și competiția în sine, lucruri pe care le voi retrăi, cu siguranță, la", a declarat Silvia Stroescu.

Mirel Drăgan, cele mai importante competiții din Europa, Asia și SUA 

„Am mari așteptări de la mine, în cadrul acestei competiții extraordinare, și sper ca eu să fiu câștigătorul. Ambiția, rezistența și viteza vor fi atuurile mele. Am 26 de ani de când practic sport, așa că voi face față cu brio condițiilor din Republica Dominicană. Slăbesc câte 16 kg pentru un meci, atunci când mă pregătesc pentru acesta, așa că nu cred că îmi va fi foarte greu să mă adaptez acolo", a declarat sportivul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel