Eurovision 2017: O cunoscută artistă s-a retras din Selecția Națională

Organizatorii Eurovision România au luat act de retragerea din preselecţie a piesei I know, interpretată, în concurs, de Lora.

Printr-o adresă adresată organizatorilor Selecţiei Naţionale 2017, reprezentanţii Mediapro Music au transmis solicitarea de retragere din concurs, fără a menţiona motivele care au stat la baza deciziei, mulţumind însă „întregii echipe TVR pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi pentru susţinerea oferită".

„Piesa Lorei este una dintre melodiile scrise de cei nouă compozitori străini care au avut încredere în preselecţia organizată de Televiziunea Română, anul acesta", a declarat Iuliana Marciuc, producătorul Eurovision România.

Ea și-a exprimat, totodată, regretul pentru această decizie, mai ales că era o ”piesă bună, care avea cu siguranţă şanse să acceadă în finală, cu atât mai mult cu cât ea s-a calificat în semifinală printre primele locuri".

Eurovision România continuă, zilele următoare, cu difuzarea audiţiilor din cadrul preselecţiei, într-o serie de emisiuni la TVR. Show-ul începe duminică, 5 februarie şi va fi difuzat zilnic, până sâmbătă, 11 februarie, la TVR 2, TVR HD, TVR Moldova şi TVR Internaţional, de la ora 20.00.

Duminică, 12 februarie, la TVR 2, în cadrul unui show live, juriul va dezvălui numele celor 15 semifinalişti ai Selecţiei Naţionale 2017. Emisiunea va fi transmisă în direct, de la ora 20.00 şi pe TVR HD, TVR Moldova şi TVR Internaţional.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel