Eurovision 2017. Ilinca şi Alex Florea, întâmpinați pe aeroport cu aplauze şi flori

Ilinca Băcilă şi Alex Florea, reprezentanţii României la Eurovision 2017, afirmă că participarea la această competiţie a fost cea mai frumoasă experienţă din cariera lor.

'A fost cea mai frumoasă experienţă pe care am trăit-o eu până acum în cariera mea de cântăreaţă şi am cântat pe cea mai mare scenă de până acum. (...) A fost minunat oricum, foarte greu, dar foarte frumos şi de neuitat cu siguranţă. (...) Mă bucur foarte mult că piesa noastră şi mesajul nostru au reuşit să ajungă în spatele televizoarelor şi să bucure atâţia oameni, pentru că am primit o grămadă de mesaje, în care ne spun că, atunci când ascultă piesa noastră, se simt atât de fericiţi şi au o energie atât de bună. Practic ăsta a fost scopul nostru', a declarat Ilinca, la Aeroportul Internaţional 'Henri Coandă', unde delegaţia României a fost întâmpinată cu aplauze şi flori.

La rândul său, Alex Florea a precizat că Eurovision 2017 a fost 'o experienţă extraordinară', pe care ar repeta-o, însă nu anul viitor, pentru că are nevoie de o perioadă de refacere.

'Cred că România a câştigat un loc foarte bun, mai ales după pauza de anul trecut şi mai ales după rezultatele pe care le-am avut în ultima perioadă. Ne bucură foarte tare că am reuşit să câştigăm simpatia publicului şi am reuşit să obţinem voturile care ne-au adus un loc frumos', a spus Alex Florea.

[citeste si]

Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României la Eurovision 2017, a menţionat că ţara noastră a revenit în top 10. 'Locul 7 e un loc foarte bun. (...) După 7 ani de la victoria pe care Ovi şi Paula au avut-o în 2010, la Oslo, revenim în top 10, ceea ce pentru noi este o realizare foarte mare, pentru echipa TVR şi pentru aceşti artişti minunaţi, care ne-au adus o asemenea bucurie în suflet, pentru că Eurovisionul este o sărbătoare pur şi simplu. Chiar dacă este puţin obositor, faptul că vezi atât de multă lume yodelind acum este pentru noi o mare bucurie. (...) Din cele 41 de ţări care au putut vota pentru noi - mă refer aici la public - au votat 38', a declarat Iuliana Marciuc, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel