Enciclopedia Gale a fenomenelor neobişnuite şi inexplicabile

enciclopedia gale
enciclopedia gale

Giulgiul din Torino a fost considerat de unii dovada fizica a invierii lui Hristos si a triumfului Lui asupra mortii, in vreme ce altii cred ca este un fals creat de calagarii mediavali.

Enciclopedia Gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile ofera informatii cuprinzatoare si obiective despre mistere fara raspuns, capacitati paranormale, fenomene religioase, magie, fenomenul OZN si mituri aparute in diverse culturi.

Cele trei volume sunt foarte bogate in informatii, constituind un instrument valoros, care le ofera utilizatorilor oportunitatea de a evalua numeroasele ipoteze si contraipoteze privitoare la fenomenele enigmatice. Multe dintre aceste ipoteze au fost expuse de-a lungul timpului in filme, emisiuni radiofonice, carti si pe Internet, dar in niciunul dintre cazuri nu au fost atatea informatii solide si obiective.

Subiectele controversate sunt prezentate din mai multe puncte de vedere, iar senzationalismul a fost tinut la distanta, asa incat credibilitatea subiectelor abordate sa ramana neatinsa. Maniera de prezentare le permite cititorilor sa-si utilizeze abilitatile cognitive critice pentru a delimita faptele de fictiune, opiniile de dogma si adevarul de legenda pentru fiecare enigma care a intrigat, uimit sau vrajit omenirea, de-a lungul secolelor.

Enciclopedia este formata din paisprezece capitole mari, acoperind o gama larga de subiecte de interes: Misterele lumii de dincolo, samanii, spiritismul si misticii, Fenomenele religioase, Religii si culte misterioase, Societati secrete, Magie si vrajitorie, Profetie si divinatie, Obiecte cu puteri tainice, Locuri cu puteri tainice, Spirite si fantome, Creaturi misterioase, Mistere ale mintii, Superstitii si mituri, Invadatori din spatiu.

Dupa fiecare capitol o sectiune de lecturi suplimentare face trimitere la cartile, publicatiile, programele TV, siturile de Internet, filmele si documentele folosite, oferind cititorului bogate oportunitati de cercetare a subiectului pe cont propriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel