EXCLUSIV  Eminescu și Caragiale văzuți prin intermediul unei expoziții de pictură și sculptură

Joi, 20 februarie, ora 18.30 pe strada Eminescu 108- 112 va avea loc vernisajul expoziției Eminescu și Caragiale în viziuni contemporane.

Vor expune artiștii: Elenia Margot Baranga, Adrian Branea, Ioana Badea, Angela Berneanu, Corina Chirilă, Constantin Popa, Cezar Secrieriu, Alexandru Zană – pictură și Alin Caracaș și Nicolae Popa – sculptură.

Simezele uneia dintre cele mai noi și mai elegante clădiri de pe strada Eminescu 108- 112 găzduiesc în luna februarie o expoziție dedicată lui Eminescu și Caragiale. Expoziția se numește Eminescu și Caragiale în viziuni contemporane, titlul care dorește să marcheze faptul că evocarea spiritului celor doi titani este realizată din perspectiva neconvențională a postmodernismului, într-un spațiu expozițional mai puțin obișnuit. Expoziția este una complexă, fiindcă include atât pictură, cât și sculptură.


Exclusiv pentru DC News cei doi curatori au spus:

Maria Alexe: „am imaginat acest eveniment pe verticală, pornind de la spațiul de lounge de la subsolul clădirii, acolo unde fiecare artist are o lucrare ceea ce face ca această sală să fie un fel de sală de prezentare a întregii expoziții și a urcat apoi spre etajele superioare". Ioana Badea, cel de al doilea curator și unul dinre expozați consideră că „principala calitate a acestei manifestări este viziunea originală, contemporană asupra operei celor doi scriitori."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel