Elon Musk a reactivat pagina de Twitter a lui Kanye West

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Contul lui Kanye West de pe platforma de socializare X, cunoscută anterior ca Twitter, a fost restabilit după aproape opt luni de inactivitate.

 

Rapperul-producător și designer, cunoscut din punct de vedere legal sub numele de Ye, s-a angajat într-o serie de comentarii antisemite pe rețelele de socializare și în timpul mai multor interviuri, spre sfârșitul anului trecut. Ulterior, contul i-a fost blocat, dar pentru o scurtă perioadă, scrie The Guardian.

La mai puțin de două săptămâni după ce s-a întors pe platformă, el l-a lăudat pe Adolf Hitler, înainte de a posta o imagine cu o zvastică. Acest lucru a determinat o suspendare oficială dată de proprietarul Twitter, Elon Musk, care a fost acum ridicată.

VEZI ȘI: Cum arată noul logo Twitter / foto

Musk, care se autointitulează un absolutist al libertății de exprimare, a scris pe Twitter la acea vreme: „Am încercat tot posibilul. În ciuda acestui fapt, el a încălcat din nou regula noastră împotriva instigării la violență. Contul va fi suspendat.”

The Wall Street Journal a raportat sâmbătă, citând X, că Ye nu va putea să-și monetizeze contul – o funcție introdusă la începutul acestui an prin care oamenii se pot abona la anumite conturi ale căror profiluri rămân altfel private.

Contul lui Ye a fost restabilit după ce X a primit asigurări că nu va exploata platforma prin partajarea comentariilor antisemite sau dăunătoare. În martie, Ye a spus că „îi plac din nou evreii” după ce l-a vizionat pe Jonah Hill în filmul 21 Jump Street.

VEZI ȘI: Elon Musk renunță la pasărea albastră: Vom spune adio brand-ului twitter

VEZI ȘI: Twitter trebuie să plătească foștilor angajați 500 de milioane de dolari. Cum s-a ajuns la această datorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel