Elon Musk renunță la pasărea albastră: Vom spune adio brand-ului twitter

elon musk. FOTO: Twitter
elon musk. FOTO: Twitter

Elon Musk a anunțat că vrea să renunțe la pasărea albastră, brandul Twitter.

Miliardarul Elon Musk a anunțat că vrea să schimbe logo-ul Twitter și să renunțe la toate păsările care sunt asociate cu rețeaua socială, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Concret, într-o postare făcută la scurt timp după miezul nopții, miliardarul a spus ”dacă un logo X suficient de bun va fi postat la noapte, îl vom introduce mâine la nivel mondial”. ”Iar în curând vom spune adio brand-ului twitter și, gradual, tuturor păsărilor”, a adăugat Elon Musk.

Mai mult decât atât, într-o altă postare a ținut să sublinieze că ”sincer, îmi place feedback-ul negativ de pe această platformă. Mult mai bine decât un birou de cenzură”.

De asemenea, Elon Musk arată cât este de deschis și le cere utilizatorilor să voteze pentru schimbarea platformei în alb sau negru, iar cu pese 10 ore înainte de încheierea votului, balanța înclină spre o interfață neagră.



Anul trecut, Elon Musk a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari și a fuzionat compania într-o entitate denumită X Corp.

Potrivit informaţiilor publicate pe pagina web a Twitter, logo-ul care înfăţişează o pasăre de culoare albastră, este ”cel mai recunoscut activ al nostru”, adăugând ”de acea îl protejăm atât de mult”.

În luna aprilie a acestui an pasărea albastră a fost înlocuită, temporar, cu un câine din rasa Shiba Inu, logo-ul criptomonedei Dogecoin, înlocuire care a ajutat la creşterea valorii de piaţă a Dogecoin cu până la patru miliarde de dolari.

Cele mai recente probleme ale Twitter au legătură cu acțiunile colective în justiție demarate de o serie de foști angajați care solicită despăgubiri în valoare de 500 de milioane de dolari pentru neplata unor salarii compensatorii.

De la preluarea de către Elon Musk, Twitter a concediat jumătate din angajați pentru a-și reduce costurile.

Citește și: Twitter trebuie să plătească foștilor angajați 500 de milioane de dolari. Cum s-a ajuns la această datorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel