Elena Udrea: Oreste Teodorescu mi-a cerut bani pentru un document despre Dan Voiculescu

Deputata Elena Udrea a declarat, la B1 TV, că jurnalistul Oreste Teodorescu i-a cerut 10.000 presupune că euro, nu lei, pentru un document despre Dan Voiculescu. 

"Scrie așa: Profesorul 2, anexe justificative, 10.000. Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre niște fapte din trustul Intact. Profesorul este Dan Voiculescu. Mi-a adus documente despre ce se întâmpla în trustul intact, despre niște jurnaliști cu bani ce ieșeau de acolo și așa mai departe. Și asta a fost prima parte", a declarat Elena Udrea, la B1 TV, arătând documentul ce se presupune că ar fi de la Oreste Teodorescu. 

Elena Udrea îi răspunde lui Codrin Ștefănescu, despre dosarele politice

Deputata a adăugat, prezentând documentul cu bilețelul galben, că "după ce mi-a dat documentul a venit cu această solicitare către mine- mi-a adus documente legate de o doamnă senator apropiată de trustul Intact, despre firma Crescent. Schema financiară despre cum Voiculescu a luat terenurile ICA. Oreste mi-a adus aceste documente cu solicitarea financiară. Eu presupun că erau 10.000 euro. Pentru că nu i-am dat lucuruile acestea a început să mă înjure peste tot la televizor. Și mai am patru martori la birou care știu cum au decurs discuțiile telefonice cu Oreste care insista să îi dau un răspuns". 

După intervenția lui Oreste Teodorescu la România TV, enunțată de Sabin Orcan, care a subliniat că Oreste Teodorescu a declarat că documentele nu sunt de la el, scrisul nu este al lui, iar documentele erau informatii publice, nu secrete, Elena Udrea a declarat că "Sunt patru secretare în biroul meu care știu că a venit domnul Oreste. Dar miza e prea mică. Sunt 100% sigură că am martori". 

Elena Udrea a precizat că documentele au ajuns la Traian Băsescu care le-a înaintat DNA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel